reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

aga super gratulacje dla Kubusia :)

anisiaj ja takiego bólu nie pamiętama ale wiem, że czułam rozciąganie ale skóry - swędziała czasami lałam litry oliwki :sorry: z drugiej strony jak Zosia taka aparatka to chyba ten ból jest uzasadniony :zawstydzona/y:

reklama
Przy mojej wadzie to wszystko jest mozliwe...

Powiem Wam, ze czasem swiruje, ale to w moim stylu ;)

M ma jutro wolne, nie wiem czy nie umyje okien, cos tak gadal. Jak to zrobi, to on jest dupa nie ja prawda?;)

ta moja koleżanka mi napisała :
"
bo dostal wysypki na twarzy i troche na ciele ale mial ja od tygodnia ale teraz jest gorzej i nie wiadomo czy to po moim mleku czy po tym podyfikowanym.lekarz mi powiedzial zebym go nie karmila swoim do niedzieli i jesli nie zacznie znikac musze umowic sie do specjalisty.mam nadzieje ze to nie jest skaza bialkowa.a o brzuszku mowilam i ponoc to normalne jak dziecko karmi sie sztucznym mlekiem.ponoc samo minie
bylam u poloznej ale mialam konsultacje i innym lekarzem
maly sie budzi
musze uciekac
pogadamy pozniej
bo teraz jedzonko i kapanko"

mam nadzieje ze będzie lepiej tyle ze napisałam jej że ból brzucha po modyfikowanym nie jest normalny ten lekarz jakiś dziwny

Bietka, Anisiaj słodkich snów
Bobo tak obiadek i podwieczorek Oli bardzo lubi banana i daje mu jabłuszko a na obiadek marchewka

już teraz bardziej kuma i nie wypluwa tak ale przez te leki jak widzi ze ide z łyżeczką to zaciska buzie i nie chce otworzyc :eek:

reklama
Do góry