reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosia wiem że długo ale ja mu za każdym razem jak leci w telewizji ( co dwa tygodnie) przypominam za co ta kara. Nie toleruje kłamstwa a on to zrobił bo wiedział że jak się przyzna to mu nie pozwolę obejrzeć.

Ja mam się uczę konsekwencji czasem odpuszczam ale teraz już coraz rzadziej

U nas kary to zakaz telewizji x boxa komputera zawsze działa

Zmykam do lekarza

będę po południu:)

Nie wiem, może jestem zbyt wyrozumiała, ale jak dla mnie nie zrobiła jeszcze nic tak strasznego, żeby zasłużyć na karę. Co nie znaczy, że jest aniołkiem. Po prostu jak coś napsoci to rozmawiam, pytam dlaczego i tłumaczę żeby tak więcej nie robiła.
Pierwszą uwage dostała w tym roku i nawet jej wychowawczyni mi powiedziała, że serce jej się krajało jak ją pisała ;-)

edysiek, to jednak masz anioła :-p

aga, gosia
no właśnie... im starsze tym trudniej.... nie wiem ile Igor rozumie, na ile potrzebuje przytulenia pokazania świata a na ile wymusza bo tak i już... czy takie dzieci już umieją manipulować ???
on chce na ręcę po coś, bo np. chce dotknąć lampy - albo chce zobaczyć co jest na szafce w kuchni, albo chce żeby pomóc mu wdrapać się na kanapę, albo piekarni się świeci i źle mu patrzyć do góry i chce na ręce bo z bliska fajnie światełka wygladają.... dla mnie to męczące, ale on chyba w ten sposób poznaje świat, prawda ????

aga
&&&&&&&&&&&&&&& za lekarza

mam info!!!!!!!!!

Zosia ma idealne wyniki, je ładnie, uśmiecha się, jeśli tak dalej będzie jutro wychodzą
morfologia super, mocz super, nie ma stanu zapalnego
aniś ma problem z wejściem a bb

reklama
Jestem

U lekarza wszysko ok Kubus zdrów jak ryba mamy tylko jeszcze kropić nosek i ok.

To mój pierwszy post z telefonu po malu go opanowuje

Ostatnia edycja:
Do góry