reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry :)

6 mamo - biduś ten Franulek ... &&&&&&&& za lekarza :* zdrowia Wam życzę, a Ty kochana wodą z solą i tabletki lub tantum verde psikaj ...

marta zeszła wysypka ?

smerfie powodzenia u gina :*
bobo oooo nad maltę - ale spacer piękny :);-)

miłego dnia wszystkim

Bietka nie do końca :eek:
Bobo szydełkuje ale szczerze mówiąc nikt nie zamawia a kasy nie mam zeby kupowac dla siebie i tak robic

Olinek dostał od prababci 100zł czyli od babci m i mojej mamy 50zł za spóźnione święta i stwierdziliśmy ze dołożymy kase i kupimy mu fotelik do auta

marta juz chcecie fotelik? my bylismy w sklepie bo mala nam wyrasta z nosidelka i facet mowil ze poki dziecko samo nie siedzi lepije nie przesadzac do fotelika bo mozna tylko krzywde dziecku zrobic.

Bobo ja jeszcze nie umiem czytać narysowanych schematów.Dla mnie albo musi być dokładnie na filmiku albo słowami rozpisane.
Martuś u mnie też nikt nie zamawia,ale ja uwielbiam kogoś obdarowywać moimi pracami.

Ale piękna dziś pogoda,a ja muszę się po lekarzach szlajać,mam nadzieję,że jednak wybiorę się na krótki spacerek.Wizytę mamy na 11:30.

reklama
Do góry