reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo nie ładnie:)

Kuba zjadł cały słoiczek zupki którą mu ugotowałam:) czyli jaki morał? gotować bo kupnych nie chce jeść:)

Witam się i ja!
Dziewczynki przepraszam za nieobecności,będę już grzeczna!!!
Chłopcy już prawie zdrowi i szaleją jakby byli zdrowi na 100%!!!Franek wczoraj schował się pod suszarką z ciuchami i zjadł pół czekolady i wafelka,bałam się że znowu się zacznie,ale moja mała chłopina okazała się być twardsza niż myślałam.
Michał chyba nie zaliczy roku,bo ma pałę na drugie półrocze,więc i matura za rok dopiero,wrrr.Moi rodzice postanowili jeszcze prosić wychowawcę i dyrektorkę o litość,ale ja tam nie pójdę i nie będę się płaszczyć.Mój syn na własne życzenie takie coś sobie zafundowal,więc niech teraz sam się martwi!!!
Kamilka miała dziś testy 6 klasisty,więc trzymajcie kochane moje kciuki za dobre wyniki mojej córci.
U mnie ok,ciąg dalszy @,a na obiad niezbyt dietetycZna pomidorowa z 12% śmietaną i ryżem.
Jak wy tak o tych dietach i ćwiczeniach mówicie,to ja paradoksalnie bardziej głodna się robię.Na ZUMBĘ bym nie poszła,nie mam poczucia rytmu.
Muszę przeprosić swoje kijki od NORDIC i zacząć chodzić po parkach.

Anisiaj jestem ciekawa jak tam na szkole,&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Martuś fajny ten kocyk zrobiłaś!!!
Aga ja czasami jak dostaję propozycję pracy to mówię,że jestem niedyspozycyjna bo dzieci chorują,bo nie mam do nich opieki,że mogę pracować tylko po kilka godzin dziennie od godz 9 i jeszcze nikt nigdy mnie nie przyjął.
Małgosiu mam coś dla ciebie,mogę ci wysłać???
Bobo nie przejmuj się mnie do koszyka wpadają nie tylko pojedyncze wafelki,ale i całe pudełka ptasiego mleczka,hihi.
Bietka wyjadasz dziecku biszkopty,oj niedobra ty wyżeraczu jeden.

Zapomniałam dopisać,że moje młode jak były małe to jadły i piły tylko kupne żarcie ze słoiczków i picie z butelek.
A teraz zapraszam na grupę fotki oglądać.

reklama
Do góry