reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam sie prawie nic nie spałam szok jestem zła bo się nie wyspałam Oliwierowi coś strzeliło i budził się co 2 godziny a teraz od 5 już w ogóle nie śpi:wściekła/y:

miłego dnia

witajcie

wczoraj już nie weszłam na bb bo wszystkie plany runęły, ani zakupów ani nic.. mojemu tacie zepsuło się auto i m musiał go holować, potem przyjechał i pożyczył moje auto i cały wieczór byłam sama:-(

6 mamo
trzymajcie się dzielnie, zdrowia dla Karolka !!!
marta no Igi przez zęby też wybudza się w nocy ok 3 ale zasypia (pogłaskam go i śpi)
aga a co Ciebie tak mało z nami ???
smerfie muszę coś wykombinować bo tancerz i masażysta jeden a Was dwie 24.07 :-D:-D:-D
bobo dla mnie zagęszczanie mleka kleikiem też nie jest proste i zrobiłam za gęste :sorry:

my idziemy na 7:40 do pediatry na comiesięczny rutynowy "przegląd" Igorka

buziaki miłego dnia :*

dzien dobry :)
julka obudzila sie na jedzenia ok 2.30 pozniej przed 7 rano juz na dobre sie obudzila wiec ladnie spala. dzis dam jej miarke kleiku do melka o zobaczymy jak bedzie spac.
6 mamo jakies wiesci co u Karolka? zdrowka dla niego :*
milego dnia wszystkim

Kochane, ja wczoraj juz nie pisalam, bo bardzo zle sie czulam-czekanie ponad godzine na twardym krzesle przeplacilam bolem brzucha. Padlam jak trup. Dalej biore leki, wizyta kontrolna za 2 tyg, bo p.dr nie podoba sie moja tarczyca (zrobila sie nielogiczna, tzn. wyniki nielogicznie skacza.

Dzisiaj sie nie ruszam, musze dojsc do siebie po wczorajszym.

Milego dnia wszystkim, zdrowka dla Waszych dzieciaczkow!

Dzień dobry:)

u mnie pięknie słoneczko świeci za oknem:)

6 mamo jak Karolek???

Bietka mało mnie bo Kuba strasznie marudzi od kilku dni, a poza tym mam m w domu i ten okupuje kompa

Anisiaj odpocznij dzisiaj kochana

Marta współczuję

Justi jak Kubuś???

Bobo i jak Julka spała???
miłego dnia wszystkim:)

reklama
Do góry