reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

dzien dobrek. ja juz po sniadanku , wyprawilam facetow na remont julka poszla spac a ja pije kawusie :)
marta super spodenki :) ja nie umiem licytowac m tez nie licytuje i kupuje wszystko w kup teraz
anisiaj ale masz sny hihi
milego dnia wszystkim

reklama
anisiaj pewnie z tym opisem chodzi o to ze ciuszki nie smierdza psem. sa domy gdzie gospodarze nie dbaja o cystosc zwierzat i w domu poprostu smierdzi. np u moich tesciow smierdzi.

od 9tej jest telefoniczna rejestracja więc za nim sie dodzwonie to godzina bo one tam odbierają jak im sie chce :eek: może uda się na 10-11
Anisiaj ok ha ha ha jeszcze nikomu nie goliłam nogi :-p w ogóle nikomu nic nie goliłam ha ha

ło matko dodzwoniłam sie za pierwszym razem SZOK na 14.10 idziemy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry