reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

Talia super!!!

Kto będzie?? dopisujcie się!!!!
1) Marta z Julkiem
2) Madziara z Nelą
3) Madzienka z Julą
4) Nadulec z Ayką
5) Misia z Natalką??
6) Anaconda
7) izka-mummy-to-be z Karolkiem?
8) Karlita z Gabrysią
9) Aluska z Amandą
10) Mandziula z Mikołajem
11) Motylla z Krystianem
12)Maltanka z Hubertem
13) Talia i Gabrysia
14) asienka82

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
o kurcze ale Was bedzie duzo na spotkaniu :) super gromadka!!!
Ja jeszcze nie dam rady, ale obiecuje, ze jak juz sie troszke zadomowie w pracy to wezme sobie dzien urlopu na spotkanko :) Narazie zycze milego spotkania i zeby wszystko tym razem wypaliło :)

WSZYSTKIE?????

1) Marta z Julkiem
2) Madziara z Nelą
3) Madzienka z Julą
4) Nadulec z Ayką
5) Misia z Natalką??
6) Anaconda
7) izka-mummy-to-be z Karolkiem?
8) Karlita z Gabrysią
9) Aluska z Amandą
10) Mandziula z Mikołajem
11) Motylla z Krystianem
12)Maltanka z Hubertem
13) Talia i Gabrysia
14) asienka82 z Filipkiem

Iza będziesz z Karolkiem????

spotkanie było FANTASTYCZNE :-) i bardzo owocne !!!!
chyba każda z nas skorzystała z rad rehabilitantów mam nadzieję, że już niedługo pojawią się u nas na forum z pomocnymi radami :-)

konsultacje z ekspertką z J&J także bardzo udane :-)

Martusia dziękujemy pięknie za wspaniałą organizację spotkania i za niespodzianki :*

Dziewczyny postanowiłam wrzucić temat spotkania na wątek spotkaniowy.

Proponowany wypad w samym babskim gronie do Cafe Oriental - galeria 7 października o godz.18, przemyślcie, jak danwo same nigdzie nie wychodziłyście, bliscy na pewno z chęcią na 2 h zostaną z pociechami a my zanurzymy się na chwilę do świata orientu.....piszcie kto chętny....:-):-):-):-)

Dziewczyny postanowiłam wrzucić temat spotkania na wątek spotkaniowy.

Proponowany wypad w samym babskim gronie do Cafe Oriental - galeria 7 października o godz.18, przemyślcie, jak danwo same nigdzie nie wychodziłyście, bliscy na pewno z chęcią na 2 h zostaną z pociechami a my zanurzymy się na chwilę do świata orientu.....piszcie kto chętny....:-):-):-):-)

Ja jestem na TAK!!!!!

A motywator super:-D:-D:-D:-D

reklama
Znacie książkę Przytulanki czyli wierszyki na dziecięce masażyki. Zabawy relacyjno-relaksujące

Przytulanki to publikacja, w której zaprezentowano zabawy bazujące na naturalnej aktywności dzieci. Profesor Marta Bogdanowicz nazywa je zabawami relaksacyjno-relaksującymi, ponieważ z jednej strony służą pogłębieniu kontaktu pomiędzy dzieckiem i dorosłym, z drugiej zaś - odprężeniu i wspólnemu przeżywaniu radości. Trudno przecenić wartość korzyści płynących z tych zabaw dla rozwoju emocjonalnego i społecznego dzieci i ich więzi z rodziną.

Co Wy na to, żebyśmy spotkały się kiedyś np. w Bugi albo innym miejscu i pobawiły się z naszymi maluchami z pomocą tej książki....
Ja mam tą książeczkę, jak dobrze poszukam to chyba nawet w wersji elektronicznej;-)

Ciężaróweczki zapraszamy również do zabawy np. z misiami/lalami jako trening przed zabawa ze swoim maleństwem....

Do góry