reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

Karlita, Antuanet, Sunday nie widze Was zapisanych na spotkanie???:szok::-:)-:)-(

Talia, Shenen, nadulec
a z Wami spotkamy się??

powoli musimy zamykać liste bo trzeba uprzedzic sponsora o ilości chetnych...no nie Marta???

reklama
Mam jeszcze jedną chętną na spotkanko :-)
Mamolka z wątku grudniowego :tak: postara sie zapisać na AM dziś wieczorkiem jak będzie miała dostęp do neta:tak::tak:
Także wstepnie zaklepuje dla niej miejsce:-)

Może jeszcze do Nadulec zadzwonić?

Rozmawiałam przez telefon z Kaśka (Nadulec):tak: ona tez się pisze na to spotkanie ale obecnie jest poza domem i nie może się dopisać na AM:sorry2:

Szykuje sie bardzo fajne spotkanko więc nic tylko zdrowieć;-):rofl2: może dzisiejsze grzanie pomoże:-p

reklama
ja się zastanawiałam i byłąbym ale pora za późna na nas Gabi chodzi spać o 19.30 czasem o 20 a będziemy w u rodziców w przyszłym tygodniu więc dojazd do Lublina zająłby nam 2h no i nie dam rady:no: Bardzo żałuję i spotkania z Wami i z fizjoterapeutą

Do góry