reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sny

reklama
Monika, pociesze cie- ja mam na zmiane albo bijatyki albo sex w snach ;D Tylko kilka razy snilo mi sie dziecko- wylazilo przez skore z brzucha i absolutnie nie chcialo tam wejsc z powrotem ;D

podobno jak się śni coś tak tragicznego jak śmierć (poronienie) to zwiastuje zdrowie i długie życie więc Milla możesz być spokojna o swoje maleństwo ;)

mój gin mówi że często takie sny pojawiają się jak kobieta zaczyna się czegoś mocno obawiać np. porodu, po takiej niemiłej nocy radzi sobie zrobić dzień przyjemności żeby się odprężyć i uniknąć powtórki z rozrywki

A mnie się dzisiaj śniło, że znowu jestem na studiach i mam do skończenia magisterkę i wiem, że nie zdążę przed porodem i czeka mnie podróż do Poznania na uczelnię, a w pociągu za bardzo trzęsie... Tak się zestresowałam, że aż mnie mąż obudził, bo coś tam gadałam przez sen. Ufff

a ja musze dzisiaj pobawić ::) się z mężem bo sny mnie wykończą i tak przez te sny erotyczne brzuch mi się spina jestem tak głodna że zastanawiam się czy przez sen nie kończę ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

no cóż pewnie i tak on będzie barzdiej zadowolony niż ja no cóż French pozostaje

reklama
Do góry