Fajniutkie masz te sny agao ale mówią, że im bardziej człowiek zakręcony, tym bardziej zakręcone ma sny ;D dlatego ja swoich nawet nie próbuję nikomu opowiadać- staram się szybko zapominać co mi się śniło ale czasem się nie da....
reklama
K
KingaP
Gość
K
kasiula matula
Gość
dzis poraz kolejny mi sie sniło ze urodziłam ale moje dziecko nie wyglądało na noworodka raczej na jakiegoś dwu latka
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
mi się w nocy śniły dziś jakieś koszmary i wydarłam się przez sen prosto do ucha Krzyśka ;D o mały włos, a musiałabym go biedaka reanimować ;D
M
monika_pk
Gość
a ja miałam dzisiaj naprawde dziwny sen.....najpierw mi sie sniło ze byłam w dalekiej podrózy i na jednej z łąk które mijałam łapałam bociana - udało mi sie go złapac za nogi ale jednak zwiał
potem sniło mi sie ze byłam u mojej babci i za brama zauwazyłam SŁONIA ..kiedy wyszłam przed nia okazało sie ze słon ciagnie za soba na matach hinduskie dzieci....a za nimi idzie orszak weselny (tez hinduski ) pognałam po aparat fotograficzny zeby zrobic kilka zdjec ( zboczenie zawodowe ) ale kiedy wróciłam okazało sie ze wziełam jakis amatorski i w dodatku bez kliszy...
sprawdziłam na co sni sie bociek i słon.....na szczescie na SZCZESCIE ;D ;D ;D
potem sniło mi sie ze byłam u mojej babci i za brama zauwazyłam SŁONIA ..kiedy wyszłam przed nia okazało sie ze słon ciagnie za soba na matach hinduskie dzieci....a za nimi idzie orszak weselny (tez hinduski ) pognałam po aparat fotograficzny zeby zrobic kilka zdjec ( zboczenie zawodowe ) ale kiedy wróciłam okazało sie ze wziełam jakis amatorski i w dodatku bez kliszy...
sprawdziłam na co sni sie bociek i słon.....na szczescie na SZCZESCIE ;D ;D ;D
Mi się śniło że mała wystawiła rękę z brzuchola mojego i nie mogłam jej schować i to nie dołem tylko centralnie koło pepka. zaczęłam jej tłumaczyć, że to jeszcze prawie trzy miesiące i żeby schowała rączkę bo jest mróz i jej zmarznie ;D ale nie pomogło no to się zdenerwowałam i obudziłam się z krzykiem. grześ skoczył na równe nogi prawie i pyta co się stało a ja- zobacz, wystaje mi rączka????
a mnie mąż w nocy nastraszył jest przeziębiony i ma koszmary nagle jak tylko udało mi się zasnąc złapał mnie za brzuch i pytał czy rodzę przestraszyłam się i zaczęłam sprawdzać czy go wodami przypadkiem nie ochlapałam ale uff nie -napędził mi stracha ogromnego
dzisiaj mi się śniło że byłam w galerii mokotót i stałam przy cukierni w kolejce po pączka w końcu przyszła moja kolej a tu przede mną chamsko wepchnęla się Anna Maria Jopek i zaczęła pączki ostatnie kupować dostałam sząłu (wogóle jej nie poznałam) zaczęłam wrzeszczeć że ciężarne mają pierszeństwo i co to ma być i wogóle a ona że ona jest gwiazdą na to ja złapałam ją za włosy i jej głową trzasnęłam o kolano moje że jaj farba z nosa poszła a ja zaberałam pączki i poszłam na zakupy ;D
dzisiaj mi się śniło że byłam w galerii mokotót i stałam przy cukierni w kolejce po pączka w końcu przyszła moja kolej a tu przede mną chamsko wepchnęla się Anna Maria Jopek i zaczęła pączki ostatnie kupować dostałam sząłu (wogóle jej nie poznałam) zaczęłam wrzeszczeć że ciężarne mają pierszeństwo i co to ma być i wogóle a ona że ona jest gwiazdą na to ja złapałam ją za włosy i jej głową trzasnęłam o kolano moje że jaj farba z nosa poszła a ja zaberałam pączki i poszłam na zakupy ;D
K
KingaP
Gość
agao! nie słuchaj więcej Bandyty :laugh: :laugh: :laugh:
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agao - Twój mąż musi nieźle obrywać przez Twoje sny!!! pewnie rzucasz się po łóżku w nocy ;D
mnie się dziś śniło, że robiłam zakupy w sklepie dzieciowym, gadałam przez sen, wybierałam coś w krasnoludki Krzysiek mi opowiadał, ale nie dowiedział się co to miało być
mnie się dziś śniło, że robiłam zakupy w sklepie dzieciowym, gadałam przez sen, wybierałam coś w krasnoludki Krzysiek mi opowiadał, ale nie dowiedział się co to miało być
reklama