reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sny

Fajniutkie masz te sny agao :) ale mówią, że im bardziej człowiek zakręcony, tym bardziej zakręcone ma sny ;D dlatego ja swoich nawet nie próbuję nikomu opowiadać- staram się szybko zapominać co mi się śniło ale czasem się nie da....

reklama
dzis poraz kolejny mi sie sniło ze urodziłam ale moje dziecko nie wyglądało na noworodka raczej na jakiegoś dwu latka :)

mi się w nocy śniły dziś jakieś koszmary i wydarłam się przez sen prosto do ucha Krzyśka ;D o mały włos, a musiałabym go biedaka reanimować ;D

a ja miałam dzisiaj naprawde dziwny sen.....najpierw mi sie sniło ze byłam w dalekiej podrózy i na jednej z łąk które mijałam łapałam bociana - udało mi sie go złapac za nogi ale jednak zwiał :)

potem sniło mi sie ze byłam u mojej babci i za brama zauwazyłam SŁONIA ..kiedy wyszłam przed nia okazało sie ze słon ciagnie za soba na matach hinduskie dzieci....a za nimi idzie orszak weselny (tez hinduski ) pognałam po aparat fotograficzny zeby zrobic kilka zdjec ( zboczenie zawodowe ) ale kiedy wróciłam okazało sie ze wziełam jakis amatorski i w dodatku bez kliszy... :)

sprawdziłam na co sni sie bociek i słon.....na szczescie na SZCZESCIE ;D ;D ;D

Mi się śniło że mała wystawiła rękę z brzuchola mojego i nie mogłam jej schować :) i to nie dołem tylko centralnie koło pepka. zaczęłam jej tłumaczyć, że to jeszcze prawie trzy miesiące i żeby schowała rączkę bo jest mróz i jej zmarznie ;D ale nie pomogło no to się zdenerwowałam i obudziłam się z krzykiem. grześ skoczył na równe nogi prawie i pyta co się stało a ja- zobacz, wystaje mi rączka????

a mnie mąż w nocy nastraszył jest przeziębiony i ma koszmary nagle jak tylko udało mi się zasnąc złapał mnie za brzuch i pytał czy rodzę przestraszyłam się i zaczęłam sprawdzać czy go wodami przypadkiem nie ochlapałam ale uff nie -napędził mi stracha ogromnego

dzisiaj mi się śniło że byłam w galerii mokotót i stałam przy cukierni w kolejce po pączka w końcu przyszła moja kolej a tu przede mną chamsko wepchnęla się Anna Maria Jopek i zaczęła pączki ostatnie kupować dostałam sząłu (wogóle jej nie poznałam) zaczęłam wrzeszczeć że ciężarne mają pierszeństwo i co to ma być i wogóle a ona że ona jest gwiazdą na to ja złapałam ją za włosy i jej głową trzasnęłam o kolano moje że jaj farba z nosa poszła a ja zaberałam pączki i poszłam na zakupy ;D

agao - Twój mąż musi nieźle obrywać przez Twoje sny!!! ;) pewnie rzucasz się po łóżku w nocy ;D

mnie się dziś śniło, że robiłam zakupy w sklepie dzieciowym, gadałam przez sen, wybierałam coś w krasnoludki ;) Krzysiek mi opowiadał, ale nie dowiedział się co to miało być :D

reklama
Do góry