Ja jak zwykle snów normalnych nie miewam dwie noce temu jechałam "na oklep" na.....hipipotamie ;D ;D strasznie się balam że spadnę. i starałam się trzymać kurczowo, ale bałam się że będę za mocno uciskać brzuch A jak hipek zaczął schodzić po schodach to aż się z przerażenia obudziłam.....bo już prawie spadałam..
reklama
kasianka pisze:dwie noce temu jechałam "na oklep" na.....hipipotamie ;D ;D
Kasianka, ja takich snów nie miewam, skąd to się bierze ??????? ;D ;D ;D
Mi się śniło, że byłma już po porodzie i siedziałam na jakiejś imprezie i podawali obiad i patrzyłam się na to jedzenie, i myślałam co mogę, a czego nie mogę jeść, bo przecież karmię córeczkę. Ja to nawet we śnie mam tak jak na jawie.
Ivon, nie wiem skąd się to bierze ;D też się trochę niepokoję ;D może przez skojarzenie??? sama wyglądam prawie jak hipopotam...mogą mi się jeszcze śnić w takim razie słonie i wieloryby ale z pływaniem to już u mnie całkiem ciążko...
K
KingaP
Gość
ANIK78 pisze:Śniło mi się dzisiaj, że nasza KingaP urodziła synka . Kinguś, chyba będziesz następna
Anik! dopiero teraz zobaczyłam to!!!
Coś Ty, moja Karola jest indywidualistką i ja czuję, że urodzi się w drugiej połowie marca, mimo, że ma "pozwolenie" już za 1,5 tygodnia
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
;D Kinguś, my razem z mężem mamy już takie sny, dostajemy szału. Ja chcę już urodzić O0
Ja ostatnio same koszmary mam...
Wczoraj śniło mi sie ze mojego męża samochod potrącił i on umarł a ja samo dziecko urodziłam, a dziś mi się śniło ze drzewo zawaliło się na nasz dom i moja druga córeczka lezała martwa z rozbita głową....nienormalna jakas jestem
Wczoraj śniło mi sie ze mojego męża samochod potrącił i on umarł a ja samo dziecko urodziłam, a dziś mi się śniło ze drzewo zawaliło się na nasz dom i moja druga córeczka lezała martwa z rozbita głową....nienormalna jakas jestem
reklama
K
KingaP
Gość
ludzką jak ludzką, ale psychike kobit? Ja sama jej nie rozumiem!!!