reklama
agao pisze:a ja mam ostatnio koszmary
chociaż ostatnio się mi sniło że koń mojemu mężowi jajka odgryzł bo ten go gdzieś uwiążał
ostatnio też miałam koszmar że podchodzę do lustra a tam twarz jak księżyc w pełni i 100 kg wszędzie wały wiszącego tłuszczu i pajączki na twarzy
nie no bijesz wszystkich na głowę..... ;D ;D ;D
Normalnie zaczynam mieć koszmary. Trupy ostatnio malowałam do pogrzebu Ojca świętego Jana Pawła II i Matka Boska przyszła do mnie do domu bo u mnie był papież . Pies którego już nie mam z 10 lat też tu był. bałam sie wejść do domu. Ludzie w blokach patrząc na mój dom strasznie sie modlili. jak sie obudziłam byłam zlana potem. tragedia.
dzisiaj śnił mi się Przemysław Saleta który biegał po łące i rękawicami bokserskimi strącał z wysokiej trawy wielki zapasione ślimaki- o Boziu ja nnie wiem co to miało być
mężulo się w kurzył że saleta po nocy mi się śni i pierwsze pytanie jakie zadał to czy biegał nago ;D
mężulo się w kurzył że saleta po nocy mi się śni i pierwsze pytanie jakie zadał to czy biegał nago ;D
Dobre! :laugh: A mnie sie dzis snilo,ze mialam swojego Synusia na raczkach. Byl caly opatulony w kocyk i tylko nosek i oczka bylo widac. Mam nadzieje ze to nie oznaka wczesniejszego porodu. Niech jeszcze posiedzi w brzuchu chociaz z poltora miesiaca.
K
KingaP
Gość
Ja też dzis miałam dziwaczny sen. Moja córeczka nowo narodzona była bardzo duża, zacieszała jak dzika, a ja ją nosiłam w wiklinowym koszyku
katiNJ
Fanka BB :)
A ja dzis mialam koszmar. Zdawalam mature ustna z fizyki Ze tez 10 lat po maturze moga sie snic takie koszmary
reklama