reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sny

reklama
agao pisze:
a ja mam ostatnio koszmary

chociaż ostatnio się mi sniło że koń mojemu mężowi jajka odgryzł bo ten go gdzieś uwiążał

ostatnio też miałam koszmar że podchodzę do lustra a tam twarz jak księżyc w pełni i 100 kg wszędzie wały wiszącego tłuszczu i pajączki na twarzy

nie no bijesz wszystkich na głowę..... ;D ;D ;D

to to jeszcze pól biedy jak się zdobędę to napiszę ostatni ale mąż niestety chce na swoje forum wejść ale obiecał że jak wejdzie teraz to za jakieś 2 godzinki chatkę sprzątnie ;D

Normalnie zaczynam mieć koszmary. Trupy ostatnio malowałam do pogrzebu Ojca świętego Jana Pawła II i Matka Boska przyszła do mnie do domu bo u mnie był papież . Pies którego już nie mam z 10 lat też tu był. bałam sie wejść do domu. Ludzie w blokach patrząc na mój dom strasznie sie modlili. jak sie obudziłam byłam zlana potem. tragedia. :(

dzisiaj śnił mi się Przemysław Saleta który biegał po łące i rękawicami bokserskimi strącał z wysokiej trawy wielki zapasione ślimaki- o Boziu ja nnie wiem co to miało być

mężulo się w kurzył że saleta po nocy mi się śni i pierwsze pytanie jakie zadał to czy biegał nago ;D

Dobre! :laugh: A mnie sie dzis snilo,ze mialam swojego Synusia na raczkach. Byl caly opatulony w kocyk i tylko nosek i oczka bylo widac. Mam nadzieje ze to nie oznaka wczesniejszego porodu. Niech jeszcze posiedzi w brzuchu chociaz z poltora miesiaca.

Ja też dzis miałam dziwaczny sen. Moja córeczka nowo narodzona była bardzo duża, zacieszała jak dzika, a ja ją nosiłam w wiklinowym koszyku ;)

reklama
po południu się położyłam i jakieś głupoty mi się śniły że latałam po śniegu w stroju kąpielowym brrrrrrrrr zimno

Do góry