reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sny

kurcze, wczoraj naczytałam się opowieści o wcześniakach na www - całą noc śniły mi się głupoty, że juz urodziłam moją córeczkę - była tak mała, że trzymałam ją w torbie od laptopa :( wstałam dziś strasznie rozbita i zmęczona :-[

reklama
kasiula matula pisze:
no czasem te sny daja nam popalić
a od czego zalezy to co nam sie śni
ciekawe???

może od tego, co poprzedniego dnia przeżyłyśmy? co mocno zapadlo nam w pamięci?? na mnie ogromne wrażenie zrobily te opowieści o przedwcześnie urodzonych dzieciach... :(

ze mnie moj grześ zawsze sie smieje ze sama sobie coś urajam i potem to mi sie śni
ale gdybym sama to robila to na bank śniłabym tylko o pięknych rzezcach
a niekeidy to aż strach mnie budzi ::)

ja chyba nie gadam przez sen
ale misio też mnie wkurza bo wmawia mi ze strasznie chrapie
i śmieje sie ze mnie
ale ja nigdy nie chrapałam i podejzewam ze tylko mi dokucza

teraz nic mi sie nie sni,albo nic nie pamietam,na poczatku cizay snily mi sie glupoty i koszmary.............naprawde straszne i potworne...........ze moje dzidzi umarlo i tak mialam w kolko,teraz nic mi sie nie sni i tak wole bo tez bylam zdolowana potwornie

Tkanina snów. Tak, jak w przypadku większości kobiet, możesz prowadzić wyjątkowo ożywione, cokolwiek dziwaczne nocne życie. Na przykład - rodzisz dorosłego syna. Śni ci się cały poród i okazuje się, że urodziłaś ….. małe kociątka. Nowonarodzone dziecko w Twoich ramionach nagle otwiera buzię i mówi „Kocham cię, mamo.” Możesz śnić nie tylko o ciąży i dziecku. Wiele kobiet opowiada, że ich sny w czasie ciąży pełne są dzikich przygód, podniecających romansów, dziwnych wydarzeń, a wszystko to w Technikolorze. O co tu chodzi?

Ożywione sny towarzyszące ciąży mogą być związane z podwyższonym poziomem hormonów w twoim organizmie. Może to być także sposób, w jaki mózg radzi sobie z nawałem nowych myśli i emocji, jakich teraz doświadczasz. Niezależnie od powodu, ciesz się swoimi tętniącymi życiem ucieczkami i nie bierz ich zbyt serio

I już wszystko jasne ;)
znalazłam to na stronce www.pampers.pl

reklama
a ja mam ostatnio koszmary

chociaż ostatnio się mi sniło że koń mojemu mężowi jajka odgryzł bo ten go gdzieś uwiążał

ostatnio też miałam koszmar że podchodzę do lustra a tam twarz jak księżyc w pełni i 100 kg wszędzie wały wiszącego tłuszczu i pajączki na twarzy

Do góry