reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

:)
To jest niesamowite- jak juz tak wyraźnie widać buzię dzidziusia. Już prawie dokładnie wiesz, jaki bedzie gdy się urodzi. Piękne Ewan :)))

reklama
Ewan te zdjecia w powiekszeniu sa jeszcze wspanialsze jeszcze raz gratuluje to bie Kreciku rowniez niech juz bedzie 31.03 chce juz na kolejne usg kochaniutkie moja ciaża przechodzi mi na pupe i uda RAAAAAAAAAAATUNKU!!!!!!!!az strach pomyslec co bedzie pozniej a jak tam wasze figurki?

Nie martw sie Basienko!!! U mnie to samo, najwiecej przytylam wlasnie w udach i w dupsku!!! Mam nadzieje ze po porodzie uda mi sie to zrzucic!!! Ale dla mojego syneczka przetrzymam wszystko , nawet nadwyzke tluszczu na ciele!!! ;D :D :laugh:

dzieki babeczki
jak macie okazję to idżcie na te 4D, super pierwszy raz widzieć SWOJE DZIECKO!
w końcu to dotarło-będę miała swoje, małe dziecko! niesamowite

Ja ide teraz w piatek na to USG i nie moge sie doczekac az zobaczymy nasze malenstwo ;) Troche sie boje ale mam nadzieje , ze wszystko bedzie dobrze :)

Jutro o 16.00 mamy usg:)) traa la la la la la ")))
tak sie ciesze, ze znow zobacze mojego bobaska i tym razem tak dokladnie... a i moze zdradzi czy jest dz czy chł :))))

Jejku ja tez juz jak na szpilkach czekam ::) A ja dopiero jutro o 19-tej bede miala wiec zanim wroce to nie wiem ktora bedzie O0 O0 :police: :laugh: 8) ;D Nie moge sie doczekac.

reklama
Do góry