reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Ja chyba tez to czulam ;) naprawde zdziwilabym sie jakby sie okazala dziewczynka.Co do Krecika to nie bylam pewna obstawialam tak pol na pol ;)

reklama
no a ja u krecika obstawiała córkę-jakoś blado krecik wyglądała......

postaram sie pojedyńczo te zdjęcia wklei żeby nie były za duże dla kompa

tych czarno-białych nie wklejam bo mam takie w dużym powiększeniu ale szczegółów, np. serduszka czy móżgu, nie iwdać dla laika nic szczególnego, chyba tylko lekarz uważałby je za interesujące

Ja nie mam zadnego zdjecia z wczoraj bo bobik sie tak wiercil ze nie wyszlo nic ciekawego, ale fiutek byl przez pare sekund tak wyrazny i stojacy ze moj Kristi pierwszy z wrazenia krzyknal, ze bedzie chlopczyk!!! lekarka tylko powiedziala ze nie da sie ukryc!!! 6.03 ide do innego lekarza ktory ma lepszy sprzet i bede robic to USG genetyczne!!! Lekarka mi od razu termin zrobila!!! Mam nadzieje ze wtedy bede sie mogla pochwalic moim synkiem i jego skarbem!!!
A te twoje fotki Ewan sa poprostu super, napewno ciekawe wrazenie widziec wlasne dziecko tak wyraznie i miec swiadomosc ze to u ciebie w brzuchu!!!

A co do tego ze blado wygladam to nic nowego!!! Mam naturalne ciemne wlosy, jasna skore i wiecznie podkrazone oczy!!! Ale to rodzinne!! HAhahaha! Sama tez myslalam ze bedzie dziewusia i wyszlo na to ze sie pomylilam!!!
Ale powaznie sie ciesze ze bedzie syneczek!!! Moj Allanek!!! Nie daje polskiego imienia bo tu troche dziwnie by na mnie patrzyli a te polski co mi sie podobaja to i tak sa juz po rodzinie pozajmowane!!! Wiec bedzie:
Allan Martin,Allan Tobijas albo Allan Morris, bo co tego drugiego imienia nie moge sie zdecydowac!!!

Mi sie osobiscie podoba Allan Morris ;) Ewan zdjecia sa poprostu czadowe i nie moge sie doczekac kiedy mojego synka tak sobie poogladam :)

reklama
No wlasnie Allan Morris to moj faworyt ale nie wiem co moj kristian na to bo jak go pytam to zawsze powie cos wymijajacego!!! Tak to jest chyba z facetami, musimy same sobie radzic w takich sprawach!!!

Do góry