reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Aneczka,ja tak samo
Ja nie mam zadnego zdjecia z wczoraj bo bobik sie tak wiercil ze nie wyszlo nic ciekawego, ale fiutek byl przez pare sekund tak wyrazny i stojacy ze moj Kristi pierwszy z wrazenia krzyknal, ze bedzie chlopczyk!!! lekarka tylko powiedziala ze nie da sie ukryc!!! 6.03 ide do innego lekarza ktory ma lepszy sprzet i bede robic to USG genetyczne!!! Lekarka mi od razu termin zrobila!!! Mam nadzieje ze wtedy bede sie mogla pochwalic moim synkiem i jego skarbem!!!
A te twoje fotki Ewan sa poprostu super, napewno ciekawe wrazenie widziec wlasne dziecko tak wyraznie i miec swiadomosc ze to u ciebie w brzuchu!!!
A te twoje fotki Ewan sa poprostu super, napewno ciekawe wrazenie widziec wlasne dziecko tak wyraznie i miec swiadomosc ze to u ciebie w brzuchu!!!
A co do tego ze blado wygladam to nic nowego!!! Mam naturalne ciemne wlosy, jasna skore i wiecznie podkrazone oczy!!! Ale to rodzinne!! HAhahaha! Sama tez myslalam ze bedzie dziewusia i wyszlo na to ze sie pomylilam!!!
Ale powaznie sie ciesze ze bedzie syneczek!!! Moj Allanek!!! Nie daje polskiego imienia bo tu troche dziwnie by na mnie patrzyli a te polski co mi sie podobaja to i tak sa juz po rodzinie pozajmowane!!! Wiec bedzie:
Allan Martin,Allan Tobijas albo Allan Morris, bo co tego drugiego imienia nie moge sie zdecydowac!!!
Ale powaznie sie ciesze ze bedzie syneczek!!! Moj Allanek!!! Nie daje polskiego imienia bo tu troche dziwnie by na mnie patrzyli a te polski co mi sie podobaja to i tak sa juz po rodzinie pozajmowane!!! Wiec bedzie:
Allan Martin,Allan Tobijas albo Allan Morris, bo co tego drugiego imienia nie moge sie zdecydowac!!!
reklama