reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Ahoj:0
Piękne zdięcia.Mam też swoje,ale czy ktoś wie jak je zminiejszyć?Proszę o pomoc:0
Pozdrawiamy

reklama
hej agaforever:)wlasnie przed chwilka tez po raz pierwszy udalo mi sie pomniejszyc zdjecie.
wkleje tu text ktory ktos juz napisal i z ktorego wlasnie skorzystalam
"Wystarczy paint, ktory jest instalowany razem z Windowsem. Znajdziesz go klikając na Start/Progarmy/Akcesoria/Paint. Potem otwierasz plik, który chcesz pomniejszyć i wybierasz w menu Obraz/Roziągnij pochyl i w części Roziąganie wpisujesz np 50 (w poziomie i w pionie) - co zmniejszy obraz o połowę. Takie przeskalowane zdjęcie lepiej jest zapisać pod nową nazwą, bo ten w oryginalnym rozmiarze może Ci będzie jeszcze potrzebny, a z małego nie bardzo mozna zrobić większy";))

Ahoj:)
A oto nasze dzieło- na zdieciu ma 7 tygodni i 3 dni, ma 1 cm (wow)i bijące serduszko.To niesamowite jak wielką miłością koch się taką kropeczkę :laugh:.
Dziękuję ALYS 25

Może to zięcie będzie lepsze
Alys 25 -suwaczki to są takie "obrazki" pokazujące kiedy urodzi się baby,które niektóre dziewczyny mają tutaj wklejone w swoich odpowiedziach.Bardziej zrozumiale ::)?
Pozdrawiam

agaforever juz wiem o co chodzilo:))kliknelam na jakis suwaczek i otwarla mi sie stronka tam tez kliklam na suwaczek i pokazaly mi sie w okienkach jakies trzy kody skopiowalam ten 2 i wkleilam.chyba o to chodzilo co?ja jestem z takich rzeczy naprawde zielona i sama sie dopiero ucze:))pozdrawiam

dokladnie o to chodzi:)jest kilka stron z suwaczkami, po kliknieciu na jakis powinna sie otworzys stronka, wpisujecie planowana date urodzenia Maluszka, czasami trzeba tez ustawic strefe czasowa, wybieracie suwaczek, wklejacie 2 adres i gotowe:)

hej przyszle mamusie:))na kolejnym usg wykazalo ze jednak jedna fasolka we mnie rosnie :)troche mi ulzylo bo szczerze mowiac bylam przerazona mysla o blizniakach :laugh:(tymbardziej ze mam juz w domu dwa aniolki z rogami)jestem tak leniwa ze nie chce mi sie zdjecia zeskanowac i wkleic ::)nastepnym razem to zrobie.pozdrawiamy :D

reklama
alys wrzcaj foteczke, jak narazie to chyba tylko Ry dysponujesz skanerem, wiec chociaz na Twoja Fasoline mozemy popatrzec;)

Do góry