reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE SKARBUSIE :)

Nie, no ja cała głupia jestem jeśli chodzi o te gify!! próbuje juz na wszystkie sposoby i mi nic nie wychodzi :( a można wstawić po prostu obrazek który się ma w kompie, nie ze strony? bo tego to juz zupelnie nie kumam!! A jak wstawiam adres url gifa to i tak się nie pokazuje :( ale najbardziej by mi pasilo wstawic gifa którego mam w kompie w "moich obrazach". Dzieczyny jeśli któraś to kuma to poprosze jeszcze raz o szczegółowe instrukcje - takie dla całkowitego laika :)
Monika, ale co dołożyć? ("tak jak wpisałaś suwaczki, ale dołożyć...") Jakaś niekumata jestem...

reklama
Dziweuszki doradzcie mi dobrego ale nie za drogiego lekarza od usg w Warszawie. Takiego ktory nie boi sie zaryzykować stwierdzenia płci....

Sliczne Maleństwo Klamko:)
i co za desperacja..:)ale skądś to znam..swojego na 3-4 wizycie juz meczyłam, by cokolwiek powiedział- KTO:)-..smial sie i nakazal cierpliwosć:)- no, ale u Ciebie 22 tydzień..już przeciez powinien wiedziec..- chyba, ze Dzidzius zasłonil sie?

Kochane...mój Marcinek na 100 % to facet!!!!Widać to na pierwszym zdjęciu...obecnie waży 445 g a jego stópka mierzy 3,72 cm....niestety nie chciał pokazać buźki ale za to nawet z profilu czy z przodu pokazywał swe "klejnoty"..Jest zdrowy i to mnie najbardziej cieszy..wg USG termin porodu mam na 03-06-2006 ale to się może zmienić
marcin37ku.png

marcin43mg.png

marcin52lp.png

Oto jego odcisk stópki
marcin174bx.png

Olu śliczne klejnociki:)))))) Oby mój takie miał:)) Ale dziewuszka też bedzie super ;D Gratuluje dzidzi :D

Olu super zdjątka i jaka duża ta dzidzia.
Pamietam jak urodził sie Bartek na naszej sali lezała kobitka której dziecko urodziło sie w 21 tygodniu i lekarze na Karowej w Warszawie mówili że bardzo często takie dzidzie które wazą ok 500 g maja juz duże szanse na przeżycie gdyby przytrafił sie wcześniejszy poród.

klamko ja chodze do Septima na ul Wałbrzyskiej 21 tel 638-52-18 moj ginekolog to dr Wojciech Borucki bardzo przyjemny i troskliwy lekarz zadzwon tam jutro i sie dowiedz jakie sa terminy ja widze sie z nim 8 lutego moze wtedy uda ci sie zapisac bysmy sie spodkały nie wiem tytlko ile kosztuje samo usg polecam ci tak klinike do zobaczenia

Olu:) Marcinek superaśny:):)_ śliczniuni!!!:):)
Ja umówiłam sie na badanie ultrasonograficzne do innej gin w tej samej klinice co przyjmuje gin prowadzacy moja ciazę. Ta babka ponoć poswieca 30 min swojej pacjętce, nagrywany jest filmik i dokładnie podczas takiego badania mierzy Dzidziusia, podaje wagę, itd. - "szuka dziury w całym":)..Na tę wizytę idę w czwartek- nie mogę sie doczekać:)!!!!!aa..i ona juz określa płec bardzo dokładnie ..tzn. nie pomysliła sie ani razu(bynajmniej nie wsród znajomych moich) ::)

reklama
Do góry