reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Hej dziewczyny:-)

U nas dziś pada od rana...zimno jakoś...:szok: słowem pogoda taka jak mój nastrój:-(

Pozdrawiam Was cieplutko- miłego dnia życzę:tak:

reklama
Witajcie!
Ale tu pustki..... my mamy problem bo Kuba dziś w nocy zrobił kupę, rano drugą (takie normalne) a teraz zrobił troszkę ale takiej rzadkiej.... zastanawiam się czy to od zębów? czy coś innego. Poza tym nie ma gorączki i zachowuje się normalnie.
U nas pada i jest zimno nawet na dwór się wyjść nie chce więc Kuba dostaje w domu fioła i my razem z nim....

kozica ja bym się narazie nie martwiła:no: mój synio też nieraz tak ma:tak:i nic złego się nie dzieje. Ostatnio siedzi sobie na dywanie i się bawi:tak:ale tak wącham...coś śmierdzi:baffled:patrzę:szok::szok::szok:kupa na dywanie:szok::no::szok::baffled::szok::szok::szok:okazało się że oprócz tego że na dywanie była też na wszystkich częściach jego ubrania:szok:a to dlatego, że nie dość że była rzadka to jeszcze straaaaasznie duuuuużo:zawstydzona/y::szok:pampers nie dał rady:no::-D tak więc mieliśmy "nadliczbową"kąpiel z której Wojtuś był bardzo zadowolony:-D:tak:kolejne kupy były już ok:tak::-)

Ale rzeczywiście pustki tutaj ostatnio...:szok:
U nas pogoda też do niczego i Wojtuś doprowadza mnie do szału, bo nudzi się w domku...

My dzisiaj mieliśmy roczkową imprezkę.Było fajowo a Alunia przeszła samą siebie.Teraz już śpi ale dzisiaj z tych emocji w ogóle nie spała.
Jak pisałam wam wcześniej planowaliśmy grilla i tak byliśmy nastawieni dlatego nie przygotowaliśmy się na nic innego a pogoda taka że aż żal psa z domu wypuścić.
Na szczęście znaleźliśmy wyjście z sytuacji i zagrillowaliśmy w domu u mojej mamy ona ma kominek i tam smażyliśmy kiełbaski,kurczaczki itp.

Aha Alunia wyciągnęła różaniec,potem dotknęła książkę a następnie z impetem złapała za pieniądze i spowrotem wróciła do różańca.

Witamy po przerwie:-)
Aneta to rosnie Ci zakonnica:-DSzkoda, ze pogoda Wam nie dopisala:-(ale najwazniejsze, ze Ala super sie bawila:tak:;-)
My tez po imprezie, wczoraj balowalismy - akurat tak wypadlo na sobote idealnie:-D
Dzien wczesniej burze, dzis nieciekawie - zimno i ponuro a wczoraj idealnie!!! cieplutko:-D Bylo super, nie dosc, ze pogoda dopisala to dopisali tez goscie i humor Karolkowi:-D
Byl grill i tort na trawce przed domem - jednym slowem poobiedzie wszyscy szybko uciekli na zewnatrz;-) Zdjecia z dziadkami, pradziadkami itd w pelnym sloncu:tak:Wstawie fotki jak maz mi odda ze swojego kompa:baffled::sorry2:
A jezeli chodzi o wybor u nas byl ubaw po pachy:-D:-D:-D
Karolek najpierw otworzyl ksiazke i choc bylo kolorowo na 1 stronie szybko zamknal, zlapal 50 zl, odwrocil sie i biegiem do mamy:-D:-D:-Dna rozaniec nawet nie spojrzal:szok::laugh2:

Witajcie!
U nas imprezka urodzinowa za tydzień. Jestem ciekawa co mały chwyci - ja stawiam na książkę, no ale to się okaże.
Chciałam się pochwalić, że Nikodem postawił dzisiaj swoje pierwsze samodzielne kroczki :) Poza tym już od jakiegoś czasu zasypia w łóżeczku i śpi ładnie cała noc, około 6-tej wypija mleczko i śpi do 9-tej.
Jest kochanym małym rozrabiaka, tylko niestety ciągle mocno uzależnionym od mamy.

Witajcie :-)Super ,że imprezy roczkowe udane. My także wyprawiamy dopiero za tydzień w sobotę a to z powodu nieobecności tesciowej, która jeszcze jest z Maciusiem w Niemczech. A Poza tym mąż ma 30, wiec chcemy zrobić wspólną imprezkę z tej okazji;-) Także jak wiekszośc z was mamy w planach grilla i byc może imprezkę na podwórku ale niewiem czy to wypali bo któż wie jaka będzie pogoda za tydzień.

A tak u nas ok. Ola pije mleko modyfikowane ale cycek jeszcze też musi być:baffled: Nawet zauważyłam , że chyba przybrała na wadze bo jakaś cięższa się zrobiła i brzuszek sie jej pojawił a wczesniej tak nie było. W ogóle wszedzie jej pełno. Już nie ma mowy żeby dotrzeć gdziec na czworakach, wszedzie chodzi juz na nóżkach. Po upadkach wstaje sama bez problemu. Najbardziej uwielbia biuro męża i grzebanie w koszu:wściekła/y:.

Witam serdecznie my urodzinki mamy tez za sobą . Ja robiłam zwykłą małą impreze w domu bo u nas pogoda wstrętna. Aneta u nas pierwszy ruch poszedł na różaniec ale nie mogła złapac i wzięła nici a następny różaniec a póxniej sróbokręt mały majsterkowicz

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Wreszcie ładna pogoda :-) My też już tydzień po imprezie jesteśmy, było bardzo miło :-) Kuba nic nie wybierał bo nam sie zapomniało...

Do góry