reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Witamy po przerwie:-)
Super że wszystkie imprezy urodzinkowe udane:tak:my robimy dopiero 30 sierpnia bo wtedy wszyscy moga:-p
Madziara-gratulacje dla Nikusia:tak:
Edyta-dobrze ze mleczko pasuje Oli
Adas strasznie sie ostatnio rozgadał,mówi "o tu",a to",i swiadomie "mamo"jak mu czegos zakazuje:-Daz sie moja mama usmiala:laugh2:oczywiscie po swojemu cały czas gada,buzia mu sie nie zamyka:dry:rozumie jak pytam gdzie pieluszka,picie,i przynosi:tak:Wogóle jakis taki bardziej kumaty sie zrobił:-Ddorastaja nam bąbelki;-)
Nocki tez super-pobudka kolo 5 na mleczko i spimy do 8,za to w ciągu dnia juz prawie wogole mi nie spi:no:dzis tylko 15 min,wczoraj troszke dłuzej,nie wiem czemu:confused:

reklama
Madziara, gratulacje dla Nikosia.:-)

Co do kupek, to mój Bartuś też ostatnio robi po 2 dziennie, wcale nie za twarde, no ale na poza tym ok.
W weekend bawiliśmy się na weselu, tzn. Bartek był z nami tylko na poprawinach, było bardzo fajnie, ale pogoda - szkoda gadać:wściekła/y:

No i jestesmy po mszy i imprezie roczkowej, Szymcio byl rewelacyjny, grzeczny, ladnie bawil sie ze starszym kolega, bylam z niego naprawde dumna! :-)
Poza tym coraz sprawniej chodzi, co prawda zalicza upadek za upadkiem, no ale wkoncu po cos ten pampers jest na pupie - co by tak nie bolalo. Maly idzie, przewraca sie, mowi BAM i cisnie dalej.
Pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i ich mamusie:-)

cześć dziewczyny:-) Mam do was pytanie, jakie miałyście torty dla waszych pociech? Mnie bardzo kusi zrbienie tortu w stylu angielskim tzn wierzch tortu pokrywa się masą migdalowa lub lukrem plastycznym. Chciałam się spytac czy ktoraś z was kiedyś coś takiego robiła?
Podam wam linka gdzie sa pokazane torty z takimi masami
http://blog.pinkcakebox.com/category/pastry-images/children-cakes

Kurcze Edyta ty to masz talent najpierw taki śliczny Kubuś Puchatek a teraz takie cuda. Ja miałam zwykły prostokątny z bitą śmietaną i owocami malinki borówka kalifornijska i winogronkiem do dekoracji

edyta takie torty z masa na wierzchu robi moja kolezanka prywatnie dla znajomych. i wszyscy chwala ze ladne i dbire. z tej masy mozna wyczarowac prawie wszystko :)

Edyta super te torty. Jendak chyba niektore produkty trudne i nas do zdobycia, ja np szukalam jakichs fajnych barwnikow i bylo ciezko.

Ostatecznie Szymcio mial taki torcik, gosciom sie podobal, a co najwaznijesze smkowal :-)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    87,2 KB · Wyświetleń: 33
Edyta-torty rewelacja,ale Tomola ma racje,moze jakies specjalistyczne sklepy są:confused:
My jednak zostaniemy przy standartowym biszkoptowym i do tego Picolo;-)
Tomola-śliczny torcik:tak:mamy identyczną świeczke:-)

reklama
Dziewczyny a ja mam takie troche inne pytanie: czy ktoras z was ma kota? I co w ogole sadzicie o tym by miec w domu male dziecko oraz kota? Bo my sie wlasnie zastanawiamy nad zwierzatkiem, pies odpada bo nie bedzie komu z nim wychodzic, wiec myslimy wlasnie o kotku, podzielcie sie swoimi uwagami!

Do góry