reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Gratuluję wszystkim maluchom ich nowych umiejętności :-)

wiki17082007 córcia przezabawna :-D:-D:-D

syska241 wypocznij dobrze Kochana;-)

A u nas jakoś powoli "leci"...Bez większych rewelacji ale przynajmniej spokojnie. Mąż dzwonił że mam mu konto walutowe założyć:szok::szok::szok:nienawidzę takich rzeczy załatwiać... Nie mam pojęcia w jakim banku najlepiej...

Śpijcie dobrze mamusie i bobasy...:tak:

reklama
Hej Wam:-)
Wrócilismy po weselisku:tak:
Zabawa udana,Adas wypieszczony przez babcie:-Dwytańczył sie kochany,a na weselu nie chcial spac i bawil sie do północy:tak:
Ewelia-gratulacje dla Zuzinki:tak:
Adas na łóżko wchodzi ale niestety schodzi na głowe:dry:na szczescie orientuje sie ze jest wysokosc i robi to bardzo wolno i najpierw rączki-ale nie chce nauczyc sie tylem:dry:
Mrówka-filmik super:-)brawa dla Julci
Tomola-nastepny chodziak:happy:super Szymus:-)
Adas tez nauczul sie pralke otwierac:dry:i wyciaga mi ciuchy:dry:albo wsadza rozne rzeczy-ostatnio znalazlam w pralce kocią miske na wode:laugh2:
U nas na zakazy Adas nie reaguje:dry:usmiecha sie i robi swoje,albo zwiewa cwaniak mały:-Dostatnio strasznie sie rozgadal,i nauczyl sie mowic dziadzia i "a to??" pokazuje na cos i mowi- a to?:-Djak powiem jak sie nazywa,przenosi palec na inna rzecz:tak:kochany-tak słodko to robi:-p

Tomola-Barawa dla Szymcia!!!
wiki-Wikusia jest boska na tych filmikach.
ewelia-Zuzinka też spryciula .
Ala zanim nauczyła się raczkować do przodu to zawsze do tyłu mykała i z łóżka czy kanapy też schodziła do tyłu.Teraz jak już łazi do przodu to i z kanapy do przodu chce.
Kira-Adaś weselnik że ho ho.

Tomola, ja też chciałam nenodent ale właśnie nic nie pisało i zrezygnowałam:baffled:
Kira, Adaś niezły nocny Marek skoro do północy wytrwał na weselu:-D

Oj ale sie rozpisałyscie przez ten tydzień jak mnie nie było w Polsce. W końcu mogę pisać bo niewiem czy wiecie ale nawet na baby boom mi się ktoś włamał i musiałam sie postarac o nowe hasełko bo nie mogłam je odzyskac z powodu włamania sie na moja poczte. Teraz już jest ok mam nadzieje że wiecej ten ktos juz nie bedzie się trzepiaL.

Ale nie o tym chciałam pisać. Gratuluje wszystkim dzieciaczkom które już chodzą.
Ja też się pochwale że Olka chodzi samodzielnie od tygodnia wczesnie jeszcze trzeba było ją asekurować. Filmiki sa wstawione na watku nasze skarby jakby ktos chciał obejrzeć.

hej dziewczyny:-)
u nas wszystko pomyka, Wiki codzień mnie czyms nowym zaskakuje, mała spryciara:-D
Byliśmy najpierw u teściów, potem nad morzem i wczoraj wróciliśmy. W czwartek jednak znowu jedziemy do teściów. szczerze jakoś nie ciągnęło mnie do internetu. Potrzebuje kilku dni na uzupełnienie zaległości w czytaniu, jak sobie troch poczytam to poodpisuję, wrzucę fotki znad morza i będę mam nadzieje, znowu na czasie.
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek i dziecuaczków, tych już roczkowych i jeszcze nie:-(

Cześć:-)
U nas dziś roczek wypada więc (chociaż imprezy nie robię narazie) przez cały dzień gości mieliśmy...:-D Cieszę się że nasi znajomi pamiętali o Wojtusiu:-) Dobrze że placków napiekłam hi hi:-D
Wojtek stwierdził że roczek trzeba "podeptać" i jak gdyby nigdy nic idąc wyrwał mi swoją rączkę i ruszył sam:szok::-Dprzeszedł z 10 kroków lub więcej nawet:szok:.Wszyscy byliśmy zaskoczeni...:laugh2: Teraz widzę że jak za rączkę idzie to już coraz odważniej się "puszcza" chociaż do chodzenia jeszcze brakuje trochę...

Teraz spać idę jestem wykończona dziś...

Jeśli chodzi o pastę do ząbków to my używamy nenedent.W aptece powiedziano nam że jak najbardziej nadaje się dla dzieci i nie trzeba jej płukać.

Gosia
-Gratki dla Wojtusia.

Gosiu, a to Wam Wojtuś niespodziankę zrobił.
Jeju, mój bączek mały zasnął dziś przed 19tą, toż o 5 rano pewnie wyspany będzie:szok:

reklama
My dopiero położylismy Piotrka a jest po 21 u nas to rzadkosc jestesmy w szoku hehe:-Dtak wyszlo bo popoludniu drzemał dwie godziny do 18.30:sorry2:

Kupiłam paste nenedent i tak na wszelki wypadek jeszcze sie pytalam aptekarki czy jak połknie nic sie nie stanie powiedziala ze moze skonsumowac cała:-p:-D

Gratuluje wszystkim maluszkom nowych umiejetnosci....:-)

Do góry