reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Zapomniałąm jeszcze o ząbkach napisać. One naprawde długo potrafią wychodzić. U nas były etapy. Ja już poznaję tez kiedy mu dokuczają. Co nie oznacza że za parę dni wyjdą. Górne jedynki i dolne dwójki już go ponad miesiąc męczą. Też nie moge mu wtedy dziąsełek posmarować, bo ostatnio zaciska i jeszce głową macha na wszystkie strony zeby mu nie dotykać​

reklama
Dziewczyny tak mi szkoda tych waszych pociech... jakie to niesprawiedliwe, że tak musza cierpiec :-((a najgorsze,że to dopiero początki). Tyle, że Wy juz macie część za sobą, bo u nas ani widu ani słychu ... ząbków brak :-(

Co do karmienia piersią to ja tez juz małęgo odstawiłam. Najpierw stopniowo, pił rano i wieczorem i w nocy jak sie obudzil, pozniej tylko wieczorem a na koniec tylko w nocy. Zero protestow. A i laktacja sama ustała.

Duzo cierpliwosci życze wszystkim mamom ząbkujących dzieci :tak:

Wow ale super różowy paseczek...śliczna księżniczka...:tak:
viviana mamy watek "Nasze skarby juz z Nami" tam wklejamy wszystkie foty;-):tak:

Luxik w zlobku narazie sa 4 dzieciaczki w tych godzinach co Karolek wiec prawdopodobienstwo malenkie:tak:
Natalia a co kara sie nalezy:cool2:pamietaj jak bedzie zdjecie zamykaj oczy:sorry2:;-):-D
Mrozik tez widze wlasnie ze te ***** zeby to etapami ida i ida... trzymaj sie dzielnie przed jutrzejszym dniem:tak:bedzie dobrze!!!
Kira pisz o wymiarach Adaska koniecznie bo tak narzekalas ze malo je a zobaczysz, ze waga pewnie ok:tak:

Viviana - super księżniczka wychodzi na zdjeciach :-). Natalia - ja też zwróciłam uwagę na ten pasek - rewelacja
Karolki - a katar po spacerku myślisz ze mógłby złapac? Ja bym raczej suche powietrze w domu obstawiała. U nas pierwsze co to o to pytają :dry:

Karolki-ale ja sie nie boje ze Adas za mało wazy;-)tylko ze za duzo:-Dtylko wlasnie skad ta waga skoro tak malo je:confused:ale czuje po sobie ze malo nie wazy;-):-p
Obstawiam 10 kg:cool2:przyjmuje zaklady:rofl:

reklama
Dzieki Madziara, jednak dobrze mi się wydawalo, że to świeża sprawa. Moja glutenu nie dostaje i chyba jej z tym dobrze, heheh :-p
Jutro ide na szczepienie , więc będzie tez zważona i zmierzona. lekarka powiedziała, że już teraz nie bedzie tak sporo przybierać. Przekonamy się, my jest ciężko okreslić przyrost wagi, jedynie po ciuszkach widać.Wyobraxcie sobie, że pojdziemy razem z moim bratem, który jeszcze lekarza nie zmienił i idzie jutro na jakieś szczepienie (19 lat). Śmiejemy się, że wujek bedzie plakał, a Wiki go pocieszać:-D
viviana - super mala elegantka

Do góry