reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Nic nie mamy w tej nieszczesnej kupie:-D:-D:-D odebralam wyniki zadnych bakterii nie ma:tak: wiec teraz juz wiadomo ze ten sluz jest albo od mleka albo tak sam z siebie:-) zmienimy mleko jezeli bedzie sie mialo poprawic to sie poprawi a jak nadal bedzie to chyba Karol tak ma i juz:tak:strasznie sie ciesze;-):-D
Kasia Wie kolor i zapach mamy normalny, taki jak zawsze a kupy sa raczej takie rzadkie:tak:

reklama
cześć dziewczyny :) ale daleko jestem z wiadomościami z forum:( .Mała jest tak żywa i ciekawa świata,że nie mam kiedy przysiąść do kompa.
Karolki bardzo się cieszę, mały jest zdrowy i nic nie ma w kupce:)
uściski dla wszystkich maluszków:)

A my chorujemy:-(Adas wczoraj wieczorem zaczął mi flegme wypluwac,poczekałam do rana,kasłał,krztusił sie i nie chciał jesc no wiec rano do lekarza.W pluckach nic nie slychac,gardlo czyste-czekamy,ale pediatra powiedzial ze u takich dzieci zmienia s ie z godziny na godzine-wiec trzeba obserwowac,i jak tylko cos niepokojacego-natychmiast do lekarza:-(
a i jeszcze mam do was pytanie-ile jedza wasze maluchy?Pytam mamy butelkowe,bo Adas je 5x120,wazy 7 kg a pani doktor twierdzi ze go tucze:sad::hmm::frown:je mniej niz powinien,wiec jak mam go karmic:confused:

Kira nie martw sie - na pewno będzie dobrze. Obserwować trzeba. Mój Filip katar ma już 2 miesiąc, lekarke co trochę wzywam, wszystko jest ok. Wypluwa litry gestej śliny, która wygląda jak flegma - taka mętna ślina. Krztusi się też, ale dlatego ze nie radzi sobie z przełykaniem tego co wyprodukuje - często to też odkasłuje

Kira,nie przejmuj sie,my też ciągle słyszelismy,ze Wiktoria jest za gruba,przede wszystkim kardiolog narzekała,ale Wiktoria je mniej niż powinna wiec co mam zrobic?Ponadto denerwują mnie uwagi teściowej,ktora ciągle narzeka,ze Wiki jest tłuściutka i porównuje ją do mojego męża twierdzac,ze on w jej wieku nie był taki gruby:wściekła/y:.A jakie mleko pije Adaś?

Hej dziewczyny!!!
Ja tylko na momencik nawet nie staram się nadrobić zaległości:zawstydzona/y::no: bo i tak nie dam rady. Na nic niemam czasu ostatnio dlatego do was nie zaglądam. SKĄD WY BIERZECIE CZAS NA PISANIE?????????:szok: Moje dzieciaki zajmują mi czas barzdo dokładnie poza tym mam na głowie dużo spraw:szok::baffled:
U nas dobrze Wojtuś rośnie i jest kochany! Dziś jedziemy na szczepienie:baffled:
POZDROWIENIA DLA WAS WSZYSTKICH :-)

Mrozik-to długo ten katarek,i nic nie jest źle?
Syska-teraz jest na Bebilonie,bo po Bebiku mi rzygal,a po Nanie brzuszek go bolał,a na Bebilonie jest ok:dry:

Kira szkoda mi twojego maleństwa :( dużo zdrówka mu zycze
mrozik moja natomiast od 2 miesiecy codziennie po kilka razy kicha. Lekarka najpierw stwierdziła,że to katar a potem powiedziała,że to przez suche powietrze a teraz powiedziała,że ma to ode mnie bo jestem alergikiem. Na szczęście tylko kicha nie ma wydzieliny ale za to ma duzo śliny i tez nie radzi sobie z połykaniem:)

my na początku używaliśmy nana,potem bylismy na bebilonie,ponieważ mała miała kolki i bolał ją brzuszek po nanie(podobnie jak u Adasia).Na bebilonie bylo ok.Wczoraj przeszłam znów na nan,bo każdy dogadywał,że mała bardzo zgrubła,a ja juz miałam dość tych uwag.Nie wiem czy dobrze zrobiłam,bo Wiktoria niechetnie go je i jest niespokojna.Pewnie zaś pojawiają sie problemy z brzuszkiem.Jak tak dalej bedzie wracamy do bebilonu.Szkoda mi tylko dziecka,bo tak na niej eksperymentuje.

reklama
No ja tez mam ogromne wyzuty sumienia ze tak wiele mlek dostaje:-(jeszcze dodatkowo w miedzyczasie jadł Hippa-bo nic ionnego kolo mnie nie bylo:-(Ale to myslisz Syska ze po tym Bebilonie?Podobno to najlepsze mleko:confused:Adas dopiero od 3 dni je:dry:

Do góry