Karolki trzymam kciuki!!
mrozik no to ladnie z tymi chrzcinami, nie podobalo mu sie w kosciele i juz

, a na torcika przyjdzie jeszcze czas, najwazniejsze sa teraz nasze maluchy!!
natalia85 o ubieraniu i wychodzeniu na spacer to nawet nie mow!moj maly to czasami takiej paniki dostaje jakby go ktos zelazkiem parzyl

, wykreca sie i okropnie panikuje!!nie zawsze ale zdarza sie czasami, wtedy daje mu pare lykow herbatki i sie uspakaja,nie mam dla niego kombinezona, a kurtke i spodnie dmuchane, i spiwor gruby ,zapinany jak mumia, tylko twarz widac, to jest dla niego lepsze bo moze sie swobodnie poruszac, on nie cierpi kiedy jest skrepowany jakimis sztywnymi ciuchami, mial taka kurtke kiedys, juz jej nie uzywamy
aniulka gratulacje dla bobasa ze przespana nocke!!
Wiecie co mi sie wczoraj przytrafilo??
Okolo 22:30 zaczynam usypiac malego, najpierw jedzonko, cycek i spiewanie, maly zasnal a za chwile sie obudzil-normalka

:-(, potem lulanie na rekach usnal, polozylam go do lozeczka , oczywiscie sie obudzil, przeczekalam troche, uciszylam, drze sie i drze, wiec znowu go na rece i lulam, nie zasypia!!wiec do wozka go, powozilam okolo 20 min-zasnal, jaka bylam szczesliwa, pomyslalam "w koncu mam troche czasu dla siebie" a tu nagle............. radio sie wlacza na full!!!!!!!!!!!!!!!!

Tescie nas wczesniej odwiedzili i tesciu probowal radio ustawic na jakis wazny program, i tak ustawil ze budzik na 00:00 mi ustawil a na dodatek glosnosc na maximum!!!Myslalam ze splone z nerwow,tyle czasu i staran dolozylam zeby moje malenstwo wkoncu zasnelo a tu taka niespodzianka!!SZOK.
Oczywiscie sie obudzil i dluuuugo nie umial zasnac