reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Kozica - śliczne chłopaki, ale będą Ci rozrabiać razem niedługo. Już sobie wyobrażam te braterskie spiski;-)

No i jak sie udały urodzinki (tych co już miały)?

U nas była tylko Zuzi "przyjaciółka z podwórka" z rodzicami, ale ubawiły sie świetnie, my z resztą też. Myślę ze gdyby było więcej dzieci nie czułaby sie tak dobrze, ona nie lubi bawić sie w grupie. Trochę jeszcze dla niej to za wcześnie.
Narazie jestem zabiegana bo musze do końca sierpnia napisać prace licencjacką, ale jak znajdę chwilę czasu to wkleję zdjęcia.

Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich sierpniowych SOLENIZANTÓW!!!

reklama
My rówwnież życzymy wszystkim sierpniowym dzieciaczką dużo uśmiechu i radości, wspaniałych przyjaciół i spełnienia ich wielkich marzeń

U nas też po urodzinkach - pierwsza tura - rodzina. Teraz w sobotę druga tura - znajomi z dziećmi. Filip bardzo lubi tłumy - prosił sie strasznie o bal - ale nie robie mu w bawialni tylko w domu. Jak dopiszą goście to będzie 10 dzieci. Napompujemy baloniki, torta zamówimy, czapeczki kupię, trochę chrupek i ciastek. Jakieś sałatki zrobię i myślę że bedzie dobrze
Kozica - ale Julian trzyma ładnie główkę. w szoku jestem
Kludi - to fajnie że Filip tak lubi spac poza domem, nie masz kłopotu jak impreza sie przydazy ;)
Antylopka - a kiedy jedziecie? Bo nie zdążyłam doczytac - tylko ostatnią stronke zerknęłam

My już po wakacjach. Tydzień we Włoszech, tydzień w Chorwacji. Zdecydowanie lepiej mi na Chorwacji sie podobało, mimo że kamyczki zamiast piachu (choś piaszczysta plaża obok była tez), warunki lokalowe gorsze - ale klimat, woda jak z kranu czyściutka. Super

mrozik a byłaś w Chorwacji na kempingu? czy w hotelu?

U nas już po urodzinach, w sobotę były dzieci a w niedzielę rodzina. Wszystko się udało, Kuba zadowolony to najważniejsze ;-)

Wszystkim dzieciaczkom życzymy zdrowia i radości na cały rok!!!!

mrozik - jechalismy 30 lipca do Poznania (17,5 godziny - masakra!!) Adas od polowy trasy nie chcial w foteliku siedziec, bylo trzeba sie co chwila zatrzymywac aby go uspic i przelozyc do fotelika ponownie, pod berlinem byla ulewa, ze jechalismy na awaryjnych ponizej 100 na godz jeden za drugim, od swiecka do poznania to juz bez komentarza pozostawie...
wracalismy 13/14 sierpnia i zajelo nam to 12,5 godziny:)

moja Wikunia ma jutro urodzinki, ale jest w Polsce jeszcze. Jutro moja mama jej wyprawia polskie urodzinki, a my tutaj robimy we wrzesniu jak wroci:) kupimy jej trampoline na ogrod:)

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WSZYSTKICH NASZYCH 4-LATKOW:)

Kozica - w domku wynajętym na Novasol.pl.
Antylopka - współczuje podróży. Mnie Wiki jak nad polskie morze jechaliśmy przespała prawie cała drogę - ale 4 miesiące wtedy miała. Teraz było nieźle, chociaż trasa tez dośc długa. Męczące było, ale nie tragiczne
A gdzie sie podziewa Aneta? Dawno chyba nic nie pisała?

Witajcie dziewczyny!
Nie jestem pewna, czy w ogóle mnie pamiętacie, bo nie pisałam sto lat, ale ja Was pamiętam doskonale..
Nie odwiedzałam forum od ponad roku, jak nie więcej, a teraz nakłoniła mnie do tego moja druga ciąża. Chciałam wam się pochwalić, że po raz drugi zostanę mamą - w styczniu.
Widzę, że większość z was już wcześniej się "rozmnożyła", więc wszystkim mamom serdecznie gratuluję i mam nadzieję, że będę więcej pisać i was czytać. Pozdrawiam
:-):-)

reklama
Na razie nie wiadomo niestety, więc muszę się uzbroić w cierpliwość i czekać do połowy września, bo wtedy mam kolejną wizytę

Do góry