reklama
Kludi
Mama Filipka i Franusia
mrozik fajny ten Bob ale niewiem czy nie zamałe będzie bo Filp cały czas tylko spiewa o wielkiej koparce na zdalne sterowanie.A taką co może na niej siedzieć też już ma,wiec będe musiała poszukać tej nieszczęsnej koparki
A jeśli chodzi o inne prezenty babcia z dziadkiem myślą zeby mu kupić take małe dvd z telewizorkiem coś ala mały laptop tzn.ja sobie to tak wyobrażam bo nie widziałam tego na oczy To niby dobre jest jak dziecko jedzie na wakacje lub gdzieś dalej to się nie nudzi i może bajki sobie ogladać.Kiedyś rozmawiałam z sąsiadem ma dziecko rok starsze od Filipa i bardzo sobie to chwalił.
kozica O rolkach to ja nawet nie myśle,Filip dobrze chodzić nie umie bo co chwilę się potyka i przewraca,ciapa taka,że na rolkach to by się chyba zabił
Z rowerem to nie próbowaliśmy odpinac kółek i chyba sobie dam spokój do przyszłego roku, no chyba że dziadkowi będzie sie chciało majstrować przy rowerze i uczyć Filipa na 2óch bo ja jestem Frankiem wykonczona że przyznaję sie bez bicia nie chce mi się, no chyba że mnie też wena najdzie;-)
A jeśli chodzi o inne prezenty babcia z dziadkiem myślą zeby mu kupić take małe dvd z telewizorkiem coś ala mały laptop tzn.ja sobie to tak wyobrażam bo nie widziałam tego na oczy To niby dobre jest jak dziecko jedzie na wakacje lub gdzieś dalej to się nie nudzi i może bajki sobie ogladać.Kiedyś rozmawiałam z sąsiadem ma dziecko rok starsze od Filipa i bardzo sobie to chwalił.
kozica O rolkach to ja nawet nie myśle,Filip dobrze chodzić nie umie bo co chwilę się potyka i przewraca,ciapa taka,że na rolkach to by się chyba zabił
Z rowerem to nie próbowaliśmy odpinac kółek i chyba sobie dam spokój do przyszłego roku, no chyba że dziadkowi będzie sie chciało majstrować przy rowerze i uczyć Filipa na 2óch bo ja jestem Frankiem wykonczona że przyznaję sie bez bicia nie chce mi się, no chyba że mnie też wena najdzie;-)
kozica
mama Jakuba i Juliana
Dziewczyny moje dziecko poszło dziś spać do koleżanki (mieszka naprzeciwko) jestem w szoku!!! On nawet u ulubionego wujka nie chciał zostać na noc, jeszcze nigdy bez nas nie spał poza domem!!!! Jestem ciekawa czy w nocy nie wróci do domu
A jak tam Wasze dzieci? Spały już same poza domem?
kozica
mama Jakuba i Juliana
Witam!
Jakoś przetrwałam tą noc ....;-) strasznie się martwiłam a mój syn rano do domu nie chciał wracać!!!! Okazało się że nocowała tam jeszcze druga koleżanka!!! Oczywiście niewyspany i marudny jest teraz, ale szczęśliwy :-)
Jakoś przetrwałam tą noc ....;-) strasznie się martwiłam a mój syn rano do domu nie chciał wracać!!!! Okazało się że nocowała tam jeszcze druga koleżanka!!! Oczywiście niewyspany i marudny jest teraz, ale szczęśliwy :-)
No a który facet chciał by wrócić po nocy z dwiema laskami:-)
Moja jeszcze nie spała poza domem (chyba ze z nami) ani nawet nie była sama u koleżanki, niedawno sie zaprzyjaźniła z dziewczynką, z którą ma od września do przedszkola iść więc wszystko przed nami.
Ale do faceta to jej nie puszcze na noc.... a co....
Moja jeszcze nie spała poza domem (chyba ze z nami) ani nawet nie była sama u koleżanki, niedawno sie zaprzyjaźniła z dziewczynką, z którą ma od września do przedszkola iść więc wszystko przed nami.
Ale do faceta to jej nie puszcze na noc.... a co....
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Filip czasami śpi u cioci (mojej siostry). Ale raz sie rozryczał, bo oglądał bajke i nagle bek, czemu nie ma tu jego rodziny!!! Ale bajka była nie bardzo, jakas z płyty załączonej do gazetki. Bajkę wyłączyli, pobawili sie i było ok
Antylopka
Potrojna mamuska
Wiki spała jak była z moimi rodzicami nad morzem, ale to trudno nazwac "poza domem". Raz natomiast spala u mojej kuzynki i jej rodziców, bo "pojechala do nich na wakacje" i nie bylo problemow. to bylo w ubieglym roku w sierpniuDziewczyny moje dziecko poszło dziś spać do koleżanki (mieszka naprzeciwko) jestem w szoku!!! On nawet u ulubionego wujka nie chciał zostać na noc, jeszcze nigdy bez nas nie spał poza domem!!!! Jestem ciekawa czy w nocy nie wróci do domu
reklama
Witam
jestem tu nowa... ale mam coś wspolnego z WAMI:-) moj synek tez sierpniaczek rocznik 2007....
i tak tylko dodam ze rowerek nadal ma boczne kolka ale uwielbia rowerek biegowy bez pedalow i śmiga na nim rewelka...
o do spania poza domem to kilka razy zdarzylo sie ale u ukochanej niani i nie bylo problemow.......
to niesamowie ale nasze pociechy śpią superowo a my niekoniecznie;-)
pozdrawiam
Bebek
jestem tu nowa... ale mam coś wspolnego z WAMI:-) moj synek tez sierpniaczek rocznik 2007....
i tak tylko dodam ze rowerek nadal ma boczne kolka ale uwielbia rowerek biegowy bez pedalow i śmiga na nim rewelka...
o do spania poza domem to kilka razy zdarzylo sie ale u ukochanej niani i nie bylo problemow.......
to niesamowie ale nasze pociechy śpią superowo a my niekoniecznie;-)
pozdrawiam
Bebek
Podziel się: