reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Edyta
-Biedna Olusia tyle musi się nacierpieć,z tego co piszesz to najprawdopodobniej zakażenie układu moczowego koniecznie zrób wyniki.Zdeówka dla Oli i daj zanć co lekarz.

Karolki-Zdrówka dla Karolka oby szybko przeszło.

reklama
Byłam z Olą u lekarza i żeby było śmieszniej wszystko jest ok poza tym katarem. Mamy zrobić badanie moczu jeśli nic nie wyjdzie to jedyny winowajca to kolejne zęby.
Mamy nakaz chodzenia na spacery 2 razy dziennie:-D i nieważne czy ma katar czy nie ma kataru.:-). Z leków mam nadal psikac spreyem do noska na noc dawać paracetamol albo inny srodek przeciwbólowy, wapno witaminki i bioaron C.:tak:

Edyta tak czytałam te Twoje posty i żal mi było Oli a tu taka diagnoza lekarza.... jestem w szoku!!!!!

Dzięki dziewczyny za porady w sprawie siusiaka ale nasza p. doktor twierdzi że nie ma stulejki!!!! I ona potrafi mu odciągnąć napletek!!!!! Tylko ja nie potrafię bo się boję.... ale jest już dobrze, dzięki!!!

edyta - niezłe zamieszanie...:-(Mi się skojarzyły te objawy z pokarmowymi, ale to możliwe, że od zębów, bo dzieci wtedy robia dziwne kupki i może je boleć brzuszek. My się zastanawiamy nad brzuszkiem, a tu winowajcą sa ząbki...
Wiki też jeszcze nie brała antybiotyku.

Dziś znów ciężka noc w sumie to było gorzej niż wczoraj. Nie wiem czy to na pewno zęby są przyczyną:baffled::no:. Wcześniej przecież wychodziły bezobjawowo, więc myślę że to coś innego. Rano ładnie wysiusiała mi sie do kubeczka aż byłam zdziwiwiona że tak za pierwszym podejsciem się udało. Mocz miała jakis dziwny, jasny a do tego mętny wiec napewno coś jest nie tak.:no::-(

Czesc dziewczyny!!

Kiedys juz do was zajrzalam,ale jakos nie starcza mi czasu.....obiecuje ze teraz postaram sie to nadrobic;-)

Moja corcia wlasnie wczoraj skonczyla1,5 roczku i z niecierpliwoscia czeka na siostrzyczke ktora ma sie pojawic niby gdzies 1 sierp.

Wlasnie wczoraj miala ostatnia szczepionke nastepna dopiero gdzies w okolicy 4 lat,no i troszke mi goraczkuje i marudzi,tak ze siedzimy sobie w domku i sie nudzimy....mam nadzieje ze bede mogla sobie czasami z wami poklikac.:happy:

Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie:-):-)

Beata - a nie 1 czerwca? tylko sierpnia? :sorry2:;-), bo z opisu to czerwiec 2009 widzę :-). W każdym bądź razie gratuluję drugiego maleństwa. :tak:

reklama
Olka spi juz od 19 , bo wziełam ja dziś w dzień na spacer i zasnęła oczywiście jak wróciłyśmy to się obudziła. Jej idą 3 tzn narazie po lewej stronie ma strasznie nabrzmiałe dziąsło a na policzku na tej wysokości zaczerwienie i pokazuje plauszkiem w to miejsce więc musi ją mocno boleć. Dałam czopek posmarowałam dziąsełka mam nadzieje ze na kilka godzin usmiezy ból.
antylopka - dzięki za informacje niewiem co jest ale ja chyba juz 3 raz poprawiam ten suwaczek, ale chyba nie ma mozliwosci zeby sie samo cos zmieniło.:-D

beata - Witaj i gratuluję drugiej córeczki :-)

Do góry