NataK
Mamusia Kubusia :-)))
Heja kobitki:-)
Antylopka a co z tą ręką sobie zrobiłaś ? mam nadzieję, ze nic poważnego, a co do lekarzy, to @#$%^^#$%%%$$#%&*...zal słów, dobrze, ze masz wiedzę z tego zakresu, bo inaczej pewnie ten konował potraktowałby Cię jak setki innych nieuświadomionych pacjentów. Co do kupek, to moze faktycznie zębolki, martwiłabym się, gdyby były luźne, cuchnące czy z krwią, a tak to chyba ok. moj mały robi 1-2 dziennie, nieraz 3, ale raczej rzadko mu sie to zdarza, bo czym ma "kupkać" jak niewiele zjada ;-)
mrozik biedny Filipek, no i Ty kochana przy tym niewyspana, moze ten Ibufen pomoze, bo się wykonczycie takimi nockami ;-)
Kira no ja u Kuby niestety nie widzę poprawy z filutkiem, mogłabym powiedzieć, ze jest jeszcze gorzej niz było, jak siusia robi mu się podksórny balonik, wyglada to okropnie i wiem, ze gdy będą nawroty infekcji, trzeba będzie się tym tematem zająć i to ostro![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Antylopka a co z tą ręką sobie zrobiłaś ? mam nadzieję, ze nic poważnego, a co do lekarzy, to @#$%^^#$%%%$$#%&*...zal słów, dobrze, ze masz wiedzę z tego zakresu, bo inaczej pewnie ten konował potraktowałby Cię jak setki innych nieuświadomionych pacjentów. Co do kupek, to moze faktycznie zębolki, martwiłabym się, gdyby były luźne, cuchnące czy z krwią, a tak to chyba ok. moj mały robi 1-2 dziennie, nieraz 3, ale raczej rzadko mu sie to zdarza, bo czym ma "kupkać" jak niewiele zjada ;-)
mrozik biedny Filipek, no i Ty kochana przy tym niewyspana, moze ten Ibufen pomoze, bo się wykonczycie takimi nockami ;-)
Kira no ja u Kuby niestety nie widzę poprawy z filutkiem, mogłabym powiedzieć, ze jest jeszcze gorzej niz było, jak siusia robi mu się podksórny balonik, wyglada to okropnie i wiem, ze gdy będą nawroty infekcji, trzeba będzie się tym tematem zająć i to ostro
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)