NataK
Mamusia Kubusia :-)))
Kira jak się czuję kicia??? co do czekania na wyniki, to doskonale Cię rozumiem, mnie tez szlag trafia, ciągle czekam na wyniki przeswietlenia bioderek, echo...dzwoniłam do mojego lekarza rodzinnego i mowił, ze nadal nie przesłano mu zdjęc ze szpitala, pytał rowniez czy podałam jego adres w szpitalu, oczywiscie, ze nic nie podawałam, bo nikt mnie o to nie prosił, wiem, ze maja wszystko w systemie komputerowym...są tam zakręceni, ze az zal, no ale wiem, ze nasze bioderka są niczym w porownaniu z badaniami Adasia, to o wiele powazniejsza sprawa i lekarze powinni uszanowac to, ze się stresujecie i wam tego oszczędzic, a nie przedłuzac i zwlekac, przeciez tak długo czekaliscie na same badania...nie rozumiem czasami bezdusznosci słuzby zdrowia, dla nich to tylko kolejne dziecko, kolejne badanie, a dla rodzicow chwile pełne napięcia i oczekiwania...powinni troszkę inaczej do tego podchodzic
Co do nocnika, to Kubus dostał na roczek taki fajny grający, ale jak na razie słuzy mu tylko do zabawy, probowałam go sadzac, ale nie powiodło się, wiec na razie dam spokój, a nocnik schowam, bo moze nie doczekac odpowiedniego momentu ;-)
Czy wasze maluchy boja się trawy i piasku??? zauwazyłam to u Kuby, dosc dziwne, nie wiem kiedy się zraził, moze trafił na oset??? moze cos go ukłuło??? dzis ponawiamy probe z piaskiem, jest ładna pogoda i chcemy skoczyc nad ocean, musimy tylko poszukac piaszczystej plazy, bo generalnie są tu kamienne wybrzeża, moze młody jakos się przełamie, mamy wiaderko, łopatki i foremnki-zobaczymy ;-)
Co do nocnika, to Kubus dostał na roczek taki fajny grający, ale jak na razie słuzy mu tylko do zabawy, probowałam go sadzac, ale nie powiodło się, wiec na razie dam spokój, a nocnik schowam, bo moze nie doczekac odpowiedniego momentu ;-)
Czy wasze maluchy boja się trawy i piasku??? zauwazyłam to u Kuby, dosc dziwne, nie wiem kiedy się zraził, moze trafił na oset??? moze cos go ukłuło??? dzis ponawiamy probe z piaskiem, jest ładna pogoda i chcemy skoczyc nad ocean, musimy tylko poszukac piaszczystej plazy, bo generalnie są tu kamienne wybrzeża, moze młody jakos się przełamie, mamy wiaderko, łopatki i foremnki-zobaczymy ;-)