reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

katrins - ogólnie to korzystniej zdrowotnie jest jak dzieci długo raczkują, a później chodzą. Samodzielnie oczywiście, bo przy meblach to ok. To ma znaczenie przy odciązeniu stawów, głównie kręgoslupa, ale też kolan.

wszystkie sierpniowe mamuśki - od 1 września ruszyl nasz (Koleżanki imój) gabinet fizykoterapii i kinezyterapii:tak: Godzin w dobie mi brakuje, dziecko moje biedne z tatusiem i babunią więcej spędza niz ze mną, ale początek trzeba przetrwać i wszystko sie ułoży. które z Poznani lub okolic - serdecznie zapraszam. Resztę też, jeśli koszty dojazdu nie zdołują;-)Mamy w ofercie róniez serie zabiegów antycellulitową i wspomagającą odchudzanie i modelowanie sylwetki i planujemy jeszcze dolożyc konsultacje z dietetykiem.

reklama
Antylopka-Ogromne gratulacje!!!!!
Katrins-Nic sobie nie rób z tego że Krzyś nie chodzi.Alunia dopiero od niedawna zaczęła trochę się sama puszczać ale do chodzenia to jeszcze długa droga.

Antylopka, gratuluję własnej działalności i powodzenia życzę:-)
Bartek śmiga już jak stary, no może trochę przesadziłam, ale wchodzi wszędzie gdzie się da i ogólnie trzeba strasznie uważać: wkłada rączki do muszli klozetowej, włącza i wyłącza gaz, telewizor tak samo, komputera to przy nim w ogóle nie włączam bo zaraz włącza i wyłącza monitor i do światełek wszelkich usilnie się stara dotrzeć.
Na bilansie jeszcze nie byliśmy mimo że już 13 miesiąc skończony, bo dopiero co kończymy antybiotyk:baffled:. Bartek już zdrowy praktycznie, mnie tylko katar się wlecze.

Witam wszystkie mamy i dzieciatka:-)
Dawno nas nie bylo ale powiem Wam, ze jakos tak leci:dry:
Karolek czlapie sobie coraz lepiej choc byl maly przestoj - kilka dni kiepsko a potem sie rozkrecil - chyba zmiana klimatu i otoczenia tak na niego wplynela. Wlasnie wrocilismy z urlopu. pogoda dopisala wiec bylo super.
Karol wniebowziety:-D piasek, morze...duzo atrakcji:tak:teraz tak sie przyzwyczail, ze od 8 jest na dworze, ze stoi mi przy drzwiach i wola mama!!! zeby juz z nim wyjsc:baffled:
Teraz na topie sa ksiazeczki ze zwierzatkami, przynosi i chce zeby mu opowiadac jak robi kazde zwierzatko:-pumie juz krowke, kaczke, gaske i indyka powoli lapie:laugh2:
Z nowosci to dzis wylal mi wode z miski jak mylam podloge a uwazalam i postawilam wysoko i tak dosiegnal:dry:wniosek z tego taki ze lepiej przy nim nic nie robic:baffled:a jaki byl szczesliwy:szok:caly sie piana usmarowal i drzwi przy okazji.
Za 3 tygodnie ide do pracy i troche sie boje, narazie maly zostaje z babcia zobaczymy jak dalej sie ulozy.
Pozdrawiam i obiecuje zagladac czesciej;-)

Antylopka gratuluje i trzymam kciuki za Wasz interes...własna działalność to musi byc spory stres na początku ale super super tylko pozazdrościć;-):tak:Tymi zabiegami to kusisz kusisz hehe jak macie jakąs stronke to koniecznie prześlij link:tak:

Ja własnie zaczęłam szkołe od wrzesnia w studium 2 letnim na technika farmacji ciesze sie bo nie chce w domu siedziec i nie pracowac a po liceum to wiadomo zawodu zadnego nie mam:dry:A w pazdzierniku ruszam na studia zaoczne(studium jest dziennie) mam nadzieje ze dam rade to ogarnąć:sorry2:

Karolina super ze idziesz do pracy ale z drugiej strony wiadomo rozłąka z Karolkiem....:sorry2:napewno bedzie dobrze trzymam kciuki:-)

Piotrek tez ma teraz fisia na pukcie zwierzat i odglosow a jak na spacerze zobaczy psa to odrazu woła hau hau i za nim leci:tak:No i oczywiscie samochody i brum brum:-)

dzięki dziewczyny, trzymajcie kciuki jak najdłużej się da.:laugh2: Stronki jeszcze nie mamy, bo magik od www trochę się minął z terminem, ale to szczegół:-( Zresztą tak samo jak plastyk od ulotek, więc całe szczęście, że część zwykłych puściłyśmy na swoich drukarkach, wizytówki sama porobiłam za pomocą Publishera Officowskiego, bo byłaby klapa. :crazy:To największe stresy, ale na nie trudno coś poradzić. Za niedotrzymanie terminów mniej im zapłacimy, co nas pociesza troszeczkę:tak:

reklama
witam,dawno mnie nie było,ale od 1 września wróciłam do pracy i czas leci mi teraz bardzo szybko.Widze,ze niektóre szykują sie do powrotu do pracy,inne zaczeły szkołę.Powiem Wam szczerze,że bardzo bałam sie powrotu do pracy, tego,że bede zostawiać małą i nie bedzie juz ze mna spędzać tyle czasu,ale nie jest tak źle,jak przypuszczałam.Pracuje w szkole,najpozniej jestem w domu przed 14,mam nadzieje,ze plan sie nie zmieni.Wiki jest z dziadkami i widzę,że dobrze sie z nimi czuje,a to najważniejsze.Nie płacze,nie marudzi,oby tak dalej.
Na razie przede mną papierkowa robota, rozkłady materiału, scenariusze lekcji do napisania, dostosowanie wymagań,nie wiem,kiedy sie za to zabiorę:szok:

Do góry