reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

O Wy perfidne babeczki:-D:-pobserwujecie i cicho siedzicie;-)
Dobrze,dobrze,tylko odezwijcie sie czasem zebysmy wiedzialy ze zyjecie:-)
My dzis mamy roczkową impreze na działeczce,wiec super że nam pogoda dopisała:tak:i wreszcie rowerek Adaś dostanie:-p
Mam nadzieje ze wszystko bedzie super no i oczywiscie wklaje imprezkowe foteczki po powrocie:tak:znowu zasypię fas foteczkami:-pale ja tak lubie ogladac zdjecia:zawstydzona/y:i pokazywac:-)
Natalka-sliczne zdjecie Patryczka.Zmienił sie chłopaczek,mały przystojniacha:tak:

reklama
Udanej imprezki Kira!a Adaś jest tak ładny ze mozesz zasypywać nas zdjęciami:-D

ja ucieka na dwórek bo mój mały łobuz już wstał
miłego dnia:-)

No my już w domku:-)Imprezka udana,Adaś raczej grzeczny chociaż pogoda kapryśna:baffled:no i moje dziecko zaliczyło pierwszy poważny upadek:-(omsknęła mu sie łapka na kamiennych schodach i broda sie troszke zdarła:-(troche płaczu,krwi i bedzie pokaźny strupek...
W wybierance złapał pieniązki-TYLKO!!:-Dzabarał i zaczął przerzucac w łapkach:tak:Swieczki nie zdmuchnął:-)torciku zjadł,na rowerku sie przejechał a jutro jediemy po buciki:tak:Zdjęcia wrzuce jak dostne wszystke,bo kilka osób robiło i wybiore parę

Ostatnia edycja:
juz mnie pewnie nikt nie pamieta :sorry2::zawstydzona/y:

Zajrzalam tu po dosc dlugim czasie i normalnie nie poznaje babyboomowych sierpniatek :szok::-)

Mikołaj jeszcze nie chodzi... Czy jest tu jeszcze jakies raczkujace dziecko? :baffled::rofl2:

gdzie tutaj teraz sie fotku wrzuca? tzn do jakiego watku?

Na innym forum na ktore zagladalam juz 6 sierpniowek 2007 jest znowu zafasolkowanych. Czy tutaj tez ktos juz zaciazyl ? :)

Pozdrawiam serdecznie

Ostatnia edycja:
cześć!
witaj Lidka :-) Kuba też jeszcze nie chodzi, na razie sam stoi ale boi się ruszyć :-) chodzi tylko jak się czegoś trzyma. Z tego co wiem to chyba nikt obecnie w ciąży nie jest...????

Pustki ostatnio straszne u nas-chyba wszystkie korzystaja z ostatnich promieni słonca i podrygów lata;-)mam nadzieje ze jesien nam dopisze i nie bedzie cały czas mokro,szaro i zimno:-(
Lidka-witaj:tak:daaaaaawno Cie nie było.W ciązy chyba nikt jeszcze nie jest-ale z drugiej strony tyle nas sie wykruszyło ze cięzko powiedziec:-)
Kozica-Kubus pewnie niedługo ruszy,jeszcze sie za Nim nabiegasz:-D

Pozdrowienia dla wszytskich, tych malych i tych troche wiekszych :-)

Ja to ostatnio mam bardzo malo czasu na forum, bo zaczal sie rok szkolny :-( Wiec mam mase roboty.
Szymcio juz biega, wchodzi wszedzie gdzie tylko moze, ale jak na razie bezpiecznie. W czwartek mam troche krocej lekcje wiec chce sie wybrac na bilans i szczepienie, bo nie wiem jak u Was to bylo z tym szczepienie, ale ja mialam przyjsc jak maly sknczy rok i bedzie umial somodzielnie chodzic.

jesli chodzi o ciaze to ja nie jestem :-D

reklama
Czesc. ja tylko tak przelotem, :sorry2:

Lidka moj Krzys, tez jeszcze nie chodzi, w poniedzialek bylam na bioderkach, bo troche mi sie zapomnialo, mielismy isc jak skonczyl 9 miesiecy, no w kazdym badz razie doktor zbadal, obejrzal i stwierdzil, ze wszystko jest ok, jak zapytalam, czemu jeszcze nie chodzi, to obejrzal kolanka, i stopki i stwierdzil, ze jeszcze ma czas, a po za tym,to duze z niego chlopisko i troche mu ciezko, a chodzi przy meblach jak baletnica na paluszkach, ale na czworaka, to jak przeciag idzie :-D

a tak wspominajac roczek, to Krzysiulek wybral najpierw srubokret, a potem kase, ale kase schowal od razu do kieszonki, tzn. usilnie probowal to zrobic ;-) wiec snmiechu bylo, zdjecia beda wkrotce :)

Do góry