reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

To widzę że jest więcej takich "nie chodzących" maluszków:-D mój Wojtek do tego wszystkiego jest takim troszkę leniuszkiem:-pjeśli siedząc się przewróci to sam nie wstanie:no:woli krzyczeć w nioebogłosy i czekać aż ktoś mu pomoże...no chyba że akurat "totolotek" jest w tv:-D wtedy moment i już siedzi:-D:-D:-D

Spokojnej nocy. Buziaki:-)

reklama
Kozica-Gratki ząbkowe dla Kubusia.
Gosia-Alunia wstaje gdzie popadnie,raczkuje ale do chodzenia jej jeszcze daleko.

hello!!

moj Krzysiu tez ciagle leniuszek, a juz odkad zacza raczkowac, to nie chce chodzic, jjedyne co to buszuje przy meblach, juz mamy zmieniony wystroj ;-) tzn, na dolnych polkach nic juz nie ma:tak:

a co do zabkow, to my juz prawie mamy 12 :szok: okupione wielkim placzem w ostatnich 2 tyg, dlatego rzadko sie tu pojawiam:blink:

Katrins-No to nieźle tyle ząbków.Rewelacja,brawa dla Krzysia
bravojs0.gif
bravojs0.gif
bravojs0.gif
.

katrins ząbkow duzo okupione płaczem ale jaka frajda z gryzienia hehe:-) No własnie jak Krzys i inne maluchy ładnie Wam juz gryza np jak dajecie kanapeczkę?Bo Piotrek tak smiesznie najpierw zaciska buzie a potem wyrywa kawałek kanapki:-p

Kupiłam paste elmex dla Piotrka i taka mała szczoteczke tylko nie wiem jak póżniej mu ta paste z buzki wypłukać jak Wy to robicie?:confused:

Natala ja też się nad tym wypłukiwaniem zastanawiałam :-) ale Kuba teraz nawet szczoteczki do buzi nie włoży przez te wychodzące zęby a co dopiero mówić o paście...
katrins jestem w szoku tyyyyle zębów!!!! Gratulacje!!!!

Natalia-ja Adasiowi myje ząbki pasta,raczej potem wypłukuje delikatnie,jak akurat sie nachyli do przodu-wiadomo ze takie dziecko nie wypluje,wiec te pasty sa robione tak ze nawet jak polknie to nic sie nie stanie-a zawsze troszke pianki sie polknie-zreszta ja biore mikroskopijne ilosci tej pasty:tak:
Adas kanapeczki je tak samo-rwie:-)
Kozica-gratuluje ząbeczka:tak:
Katrins-no niezle:szok:12 zeboli-ale przynajmniej masz spokój na jakis rok:-p

Ja tylko na sekundkę, bo szykuje imprezkę dla Filipka

Natalia - kup w aptece pastę NANODENT - pediatrzy ją polecają i dentyści dla maluszków. Jej w ogóle nie trzeba płukać. Elmex tez kupiłam ale stoi bo mi ne pozwolili używać jak Filip jeszcze nie wypluwa.

hej, dziekujemy za gratulacje! tak to fajna sprawa jak mlody ma tyle zebow, ale nie daj boze cos mu z buzi wyciagnac, jak ugryzie w palca to sie mozna za przeproszeniem posikac z bolu.

tez uzywam nanodentu, co prawda mlodemu nie bardzo smakuje, ale ladnie sam sobie szczoteczka jezdzi w buzi

reklama
DZiewczyny, których maluszki jeszcze nie chodzą.nic się nie martwcie. Mój Bartuś taki dziki i zadowolony z siebie jest że chodzi, że biegać by chciał i co rusz bach, się przewraca. No i wczoraj w dniu swoich urodzinek tak się nieszczęśliwie uderzył że szok. Aż krewka poszła troszkę i limo będzie na pół polika, szok normalnie, okropnie sie wystraszyłam. I to przy gosciach się tak przewrócił, nie zdążyłam go złapać i pechowo uderzył. Także dziewczyny naprawdę, jeszcze się cieszcie że nie biegają wasze smyki.:baffled:

Do góry