reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Kira, no to nieźle z tymi reklamami. Histeryzowac moje dziecko też potrafi, jak mu coś zabronić, to siada na podłodze i płacze wniebogłosy, ale krótko na szczęście. wa takich momentach nie zwracam na to uwagi, natomiast jeśli płacze z innego powodu, to już mam miękkie serce:tak:
Natalia 85, my też mamy od dzisiaj mini basenik na balkonie. Naprawdę mini bo i balkon mamy mały:-D
Gosia, nie zazdroszczę aż tak długiej rozłąki:no:

A propo lotto, to zagrałam dziś chyba pierwszy raz od kilku lat, i oto wygrałam trójkę:-D

reklama
Kama gratulacje, my tez jestesmy szczesliwymi posiadaczami 3:-Dwiec wiem jaka to radosc:-D:-D:-Da bylo tak blisko...:cool2:

U nas też byla trójeczka ,sama typowałam jaka byłam zła bo te trzy nietrafione były tuż za tymi odpowiednimi. No cóz byłam blisko. Ja też po raz pierwszy trafiłam 3 , fakt ,że to tylko 16 zł ale może następnym razem zamiast zł bedą miliony hehehehe:-D:-D:-D

No to jest nas więcej totolotkowych trójkowiczek:-D
Edyta, jak się ma maleńka?Mam nadzieję, że dobrze?

U nas dziś duży postęp w chodzeniu, dotąd chodził samodzielnie po kilka kroczków, a dzis to różnica w oczach, przechodzi ładnie pół mieszkania, z pokoju do kuchni, itp. Wiem, że niektore z waszych pociech to już dawno ten etap za sobą mają, ale co tam,ja się cieszę jak głupia:-)

No proszę... to tylko mój "uparciuch":-D nie chce chodzić???

Ale ja tam się nigdzie nie spieszę...:no::-) tym bardziej że Wojtuś urodził się trochę za wcześnie więc ma czas :tak:;-)

kama1102 gratulacje dla dzielnego synka :-)

kama - dzieki za troskę:-) Ola miewa się już dobrze kaszel ustapił na dobre.
Jutro jednak jedziemy do Niemiec ale na tydzień bo boje się żeby się tam nie rozchorowała. Ciekawa jestem jak zniesie podróż. Chcemy wyjechać w nocy ok północy to wtedy o 8-9 będziemy na miejscu, jeśli gdzieś nie bedzie jakiś korków albo innych utrudnień. Szczerze wam powiem, że nie chce mi się zabardzo tam jechać bo tak czy tak tam nie bedziemy nic innego robic jak siedzieć w domu.:-(No chyba ,że codziennie bedziemy na plac zabaw chodzić tylko on dla Olki niezbyt odpowiedni bo jest cały w piasku. Mam nadzieje że może troszkę sie ochłodzi to bedę chodzic na spacerki , tam na szczęscie jest gdzie spacerować nie tak jak u mnie.:baffled:

Gosia nie martw się mój Kuba też jeszcze nie chodzi, na razie jest na etapie stawania i próbuje się poruszać ale mu to nie wychodzi ;-)
My mamy w końcu kolejne ząbki jest jedna górna jedynka :-)

reklama
moja Wiki,najstarsza chyba w gronie, dzis 12 miesiecy i tydzien skonczyla i niestety nie chodzi sama.Na razie sie nie zapowiada,ze zacznie,wszedzie biega na czworakach,wspina sie,gdzie tylko moze,łobuzuje.

Do góry