NataK
Mamusia Kubusia :-)))
Hej kobietki-ja tylko na momencik, Kuba szatani, przebranie pieluszki czy zmiana odzienia graniczy z cudem, jutro odbieramy moją druga siostrę z lotniska, najgorsze to to, ze mąz wyjezdza na cały tydzien od poniedzialku, a ja jakos nie wyobrazam sobie kąpieli Kubusia w pojedynkę-jest tak silny, ze ręce mam powykręcane od ciągłego noszenia, przekładania, przebierania itd. prawie wszystko robimy "na siłe", bo maly jak zwykle ma wiele ciekawszych rzeczy do roboty, co tam będzie cierpliwie siedział i czekał az skonczymy-mowie wam przerąbane...nie wiem jak dam radę
Widzę, ze Olenka nie do konca wyzdrowiała, faktycznie pediatra powinien przepisac jakies wziewne leki, dziwnie, ze tak wypuszczają ze szpitala z niczym-zdroweczka Olenko ;-)
A was wszystkie mamuski serdecznie pozdrawiam, nie mam czasu na psiupsianie-goscie czekają ;-)
Widzę, ze Olenka nie do konca wyzdrowiała, faktycznie pediatra powinien przepisac jakies wziewne leki, dziwnie, ze tak wypuszczają ze szpitala z niczym-zdroweczka Olenko ;-)
A was wszystkie mamuski serdecznie pozdrawiam, nie mam czasu na psiupsianie-goscie czekają ;-)