reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Katrins Ja tam nie zauwazyłam u Filipa nic niepokoącego, jak se siedzi to sobie daje nóżki jak tam chce więc ma je czasem wykręcone ale to dosłownie na sekundy bo on w miejscu nie usiedzi, ale jak chodzi to raczej normalnie prosto, my mamy ten chodzik z regulowaną wysokościa siedzenia ale raczej ma ustawiony na niższy stopień bo jak mu dałam wyżej to miał za wysoko że dziwnie chodził jakby na palcach wiec zostawiłam niżej.Zresztą u nas to tak jak u madziary wsadzam go do chodzika tylko jak muszę zresztą Filip to nie lubi tam siedzieć tylko woli za ręce chodzic wiec siłą rzeczy mało w nim przebywa, w sumie z całego dnia to może maxymalnie pół godziny.

reklama
Madziara - ślicznie Agatka wyglądała, Ty również taka elegancka:tak:Jejku ja za dwa lata też bedę to samo przezywać.... szok już za 2 lata ....

Ewelia - aż 5 dni miał takiej fgorączki - u lekarza byliśmy codziennie (z wyjątkiem czwartku). W piątek (5 dzień gorączki) pani doktor powiedziała ze jak jutro będzie gorączka to mam dac zastrzyki - 5 dni. No i rano byla znowu gorączka. Wieczorem pojechaliśmy na ten zastrzyk, ale gorączki juz wtedy nie miał, bo w południe jak zajrzałam do buźki to ząbek był już na wierzchu - a rano go nie było. Zastrzyki dokończyliśmy bo tak kazali :dry:. AA, no i też mocz miał badany. Leukocyty nie wyszły, a podobno jak jest infekca to powinny być podwyższone:baffled:

Madziara - Agatka wyglądała przeslicznie taki mały Aniołek ślicznie wyglądają dzieci w albach. A Agatka z prezentów zadowolona?
Ja też wsadzałam Wiki do chodaka ale teraz jest już zamały mimo że jest podniesiony na samą górę. A nóżki stawiała normalnie nie zauważylam nic niepokojącego

no, my wlasnie mamy chodzik juz na najwyzszy poziom :-D i moze dla tego, a do tego max obciazenie to 12 kg, a Misiek ma 13 ...hm, a wiekszych nie przewiduja ;-)

a ja tak wlasnie sobie mysle o tym chodziku i stwierdzam ze juz nie ma potrzeby bo Julka jest za ciezka :) (wczoraj posadzilam ja na wadze i bylo ok 12 kg :) mniejwiecej bo waga jest przedpotopowa :D

Madziara: Agatka slicznie wygladala :)

Dzieki dziewczyny. Dzisiaj miałam kolejny stres bo Agatka zdawała egzamin ze skrzypiec - zaliczyła na 3+ i teraz mamy już spokój. Właściwie to spokojnie czekamy na wakacje :)

reklama
Do góry