reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Gratulacje dla Agatki za pomyślnie zdany egzamin.
gratulacje_p.jpg

reklama
Cześć
Oczywiście gratulacje dla Agatki i wszystkich ząbkowiczów!!!

U nas ok odpukać, mały marudny idą zabki, są już postępy sam wstaje a za rączki ładnie zaczyna już śmigać więc oczy wkoło głowy.
Jak znajde chwilę to coś wiecej napisze w wątku zam. uciekam bo idziemy z tatusiem na spacerek:-):-D

buziaki i pozdrawiamy Was e-cioteczki:-D

Byłam wczoraj u gina i dostałam luteine na wywołanie miesiączki bo mój lekarz stwierdził, że to już za długo bez, zwłaszcza, że od 10 dni nie karmię już w ogóle piersią a przedtem tylko w nocy. Mnie w sumie tez dziwiło, że @ jeszcze nie przyszła.

Dziękujemy za gratulacje dla Agatki :)

Gratulacje dla Agatki.

U nas juz lepiej, goraczki nie bylo, mocz ok, tylko wczoraj jeszcze lekka biegunka byla ale dalam marchewke i dzisiaj juz byla jak ta lala:-D A zabka nie ma wiec to pewnie byla jakas wirusowka, mam nadzieje ze juz sobie poszla:-D

Madziara ja tez jeszcze nie dostałam @. Ale od kilku dni Oli je mniej cyca to może w końcu dostane. Az sie dziwne, ze mowie w końcu, bo nigdy za tym nie tęskniłam.
Dziewczyny mam problem kupkowy. Otóż wczoraj dałam Oliverowi pomarańcza, nie pierwszy raz, bo tu dzieciom wprowadzają od czwartego miesiąca, i dzisiaj zrobił rzadsza kupkę i były w niej takie większe nie strawione kawałki miedzy innymi pomarańcza, takie łezki z sokiem w środku. Zdziwiło mnie to bardzo. Jak myślicie powinnam sie martwic, bo sie martwię.

ewelina - jak juz dawalas wczesniej to pewnie Oliver nie ma uczulenia, a niestrawione resztki sa bo moze nie pogryzl dokladnie, ja tak przypuszczam, ale moze ktos inny ci lepiej doradzi bo na uczuleniach sie nie znam za bardzo;-) Zuzia tez ma nieraz niestrawione resztki:tak: Wazne zeby nie bylo sluzu ani krwi, a rzadsza moze jest przy okazji, np zjadl cos rozluzniajacego

Evelia właśnie pomarańcze zaleciła mi lekarka na rozluźnienie kupek, bo Oli zawsze robi je bardzo twarde, ale tak sobie pomyślałam, ze pomarańcza to może powinien strawić, bo to przecież sam sok prawie. Nie wiem chyba podje jutro tak na wszelki wypadek do lekarza, Dziekuje.

U nas juz lepiej, goraczki nie bylo, mocz ok

Ewelia a co było z moczem nie tak u Zuzi? Pytam bo Filip jest teraz przeziębiony a jego siuśki mi jakoś inaczej "pachną"( tzn. "pachniały" jak jeszcze miałam sprawny węch bo teraz to i mnie dopadło i już nic nie czuję) i niewiem czy to normalne:confused: Chciałam iść do lekarza do kontroli i się spytac przy okazji ale u nas cały czas od kilku dni leje i jest strasznie zimno i nie chcę Filipa wyciągać na tą paskudną pogodę. No i nie wiem co o tym myśleć:confused:

reklama
Kludi-Jeżeli podajesz jakieś leki Filipkowi to mocz może inaczej pachnieć,u nas tak jest.Ale jak się niepokoisz to najlepiej idź do lekarza napewno nie zaszkodzi.
evelinakol-Myślę że nie masz się czym martwić Ala też ma często niestrawione jedzenie nasze dzieci dopiero uczą się jeść i trawić.

Do góry