reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

mrozik kurcze tak czytam i czytam to co piszesz i jestem w szoku, tak mi zal małego skrzacika :-( jakos w to nie wierzę, ze ta temperaturka to sprawa ząbkow i podejrzewanej alergii, do tego ten ropny katar, mi to podchodzi pod zapalenie zatok albo cos w tym stylu, ale skoro 3 lekarzy stwierdziło to samo, to widocznie tak jest, choc to niewiarygodne:no: trzymajcie się dzielnie, przesyłam serdeczne usciski dla ciebie i maluszka ;-)

reklama
mrozik-Co to się uwas dzieje?To jakiś zły sen,mam nadzieję że niedługo się obudzisz a choróbska Filipka pójdą precz.Rzeczywiście dziwne to wszystko,miejmy tylko nadzieję że nic gorszego z tego nie będzie.

mrozik matko co to sie dzieje???dziewczyno wykoncza Was te choroby:-(to na 100% nie zabki:no:i temperatura od alergii tez nie:no:ja mysle ze to jednak zatoki bo sama mam niestety:-(kuzynki dziecko tez ma baaaardzo dlugo katar wlasnie przy zapaleniu zatok( ale ma 7 lat ) i zadne antybiotyki nie pomagaja. Maze zglos sie do szpitala dzieciecego i nich to w koncu zdiagnozuja bo maly cierpi:-(tylko rentgen to moze potwierdzic i bedziesz wiedziala:tak:
albo z krwi poziom CRP - tez moze cos wyjasnic

mrozik trzymaj sie dzielnie ... az sie wierzy nie chce ze każdy lekarz mówi to samo i zwala na zęby albo alergie:szok: Niech zleca bardziej szczegolowe badania albo do szpitala i niech przebadaja małego wzdłuz i wszerz ja wiem ze tak łatwo sie pisze a ty pewnie tam z niepewnosci umierasz ...pisz co u Was...

Mrozik-to straszne:szok::no:co za lekarze zwalaja taka temperature i objawy na ząbki:wściekła/y::crazy:co za ignorancja.Pewnie nie chce im sie bawic w dalsze badania bo przeszkadzacie w majówce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:PARANOJA!!tylko im kolo tyłka zrobic-ty gnaj kochana do jakiegos szpitala bo to nie do pomyslenia:baffled:

U nas dzisiaj strasznie burzowo i deszczowo(wiem, wiem sama tego chcialam hehe:-D)tylko na chwile sie przejasnialo i oby dwa podejscia do spacerku sie nie udaly bo przez deszcz trzeba bylo zmykac do domu:sorry2:Dzisiaj tylko dwie drzemki po pol godz byly wiec o 18 padł :sorry2:

mrozik czekamy na jakies wiesci mam nadzieje ze juz lepiej:tak:

a u nas dzis nawet ladnie bylo caly dzien, choc zapowiadali deszcze i niegdzie dalej sie nei wybieralismy bo calyc zas chmury krazyly po niebie, ale spacer byl :-)

Tak sobie mysle ze nie mozemy narzekac, bo jak czytam co niektore z was pisza to az mi wstyd :zawstydzona/y: Szymcio codziennie spi min 2 godziny popoludniu, a dzis to nawet prawie 3, do poludnia tez nie raz godzine sobie pospi :-) Noce ostatnio sa rozne, budzi sie oczywiscie po 2-3 razy, no ale najczesciej po chwili zasypia.

Kludi a jak przeczytalam to ze musisz z wozkiem jezdzic po domu zeby maly spal to juz w ogole szok. u nas wozek ani razu nawet nie byl w mieszkaniu, wiec Szymcio nie zna czegos takiego i dobrze!:-) Zycze duzo wytrwalosci, oby juz wkrotce bylo lepiej!

Mrozik zycze duzo zdrowka Twojemu szkrabowi, ze tez ciagle cos sie go chyta :-( Biedactwa, i Ty i Filip, juz pewnei macie serdecznei dosc ych wszytskich chorob, oby sie raz na zawsze skoncyzly!

Mrozik napewno byliscie u lekarza,czy juz wszystko jest ok???Dlaczego temperatura mu tak urosla?
Pomodle sie o zdrowko malego

Kurcze czytam i prawie płacze biedny Filipek taki malutki i tyle musi znieść skłony w twoją stronę Mrozik że dajesz radę żeby to wszystko znieść naprawde:-(
Kludi ja mam to samo z wózkiem musze bujać żeby zasnęła do niedawna bylo tak ze jak byłam na spacerze to musiałam wracać do domu jak mała miała iść spać ale ostatnio starałam się uparcie uspić ja na spacerze i 3 dni pod rząd udaje mi się.
Natalia u mnie dzisiaj tak samo w dzień króciutko spała i o 18,015 kąpanie i padła nawet bez butli :szok: tylko mam nadzieje że nie będzie jutro podódki o 5.
U nas w ciągu dnia w miarę cały dzień na dworze słoneczka nie było ale było ciepło i tez dobrze

reklama
Mrozik mam nadzieję, że temperatura spadła i jest lepiej. Trzymajcie się.

A mój mały przestał marudzić i o dziwo żaden ząbek nie wyszedł.

Do góry