reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Mi tez sie wydaje ze trzydniowka to tylko raz ale jak czytalam to wlasnie chcialam napisac ze to na trzydniowke wyglada, a moze wtedy Filip mial cos innego:confused:

Duzo zdrowka dla wszystkich szkrabow

Katrinis
- przepraszam jesli sie pomyle ale ty pisalas ze dalas cale jajko?Moze to wlasnie bialko? Albo po smarzonym? Zuzia wymiotuje po mleku i czasem tego samego dnia, czasem na drugi dzien, czasem na trzeci. Musisz odstawic i obserwowac, a jak biegunki nie ma to nie ma co zaraz do lekarza biec bo tam tylko taki oslabiony maluch cos zlapie.:tak:

A my dzisiaj bylismy w Zoo:rofl2::rofl2:

reklama
mrozik ja pamietam że te ketony w moczu moga wystapic jak ma sie goraczke albo wymioty...tylko tyle ...napewno lekarz Ci wszystko wyjaśni:tak:

Ewelia zoo super sprawa i jak było...:-)

U nas dzis juz pikna pogoda...Piotrek na spacerku z babcią:cool:

Mojemu chyba ida nastepne zęby bo tak gryzie wszystko i ciągle paluch na dziąsle musialam mu posmarowac zelem przed spaniem ......normalnie szok wchodze do pokoju a on lezy taki zmulony od zmeczenia i dwa paluchy na dziąsłach jednoczesnie ...teraz śpi z otwarta buzia hehhe:-) W dodatku dzisiaj drzemki po pol godz znowu to tez pewnie przez dziasła....

Ewelia, jajko jadl w zeszlym tygodniu, dzis wzielam go na lekka diete, tzn mleczko z kleikiem ryzowym bez innych dodatkow i poki co mlody od godziny spi i bez sensacji.

chyba przegielam z iloscia kaszki, bo dopiero zauwazylam, ze ta kaszka na mleku byla, a ja dalam normalna ilosc mleka i jeszcze 3 lyzeczki kaszki, to i sie zoladek zbuntowal. :-(

lewa gorna jedyneczka juz prawie się przebiła, ale Kuba nie do zniesienia dzisiaj, bardzo markotny i wogole, smaruje zelikiem i co tylko, dałam nawet syropik z paracetamolem, bo tak załosnie kwilił.z jednej strony się cieszę, ze wychodzi teraz, a nie podczas czekajacej nas podrozy, bo wtedy to by bylo przerąbane, choc nigdy nie wiadomo czy czasami następne zębole nie są na wylocie.
mrozik jak Filipek???

Moj mały odkrył dzisiaj do czego służą nogi - do chodzenia. I tylko żeby mama nie trzymała mnie za ręce, bo nic wtedy nie mogę chwycić. A mamie kręgosłup wysiada.

Madziara to witaj w klubie ja tez wysiadam nie ma dnia zeby mnie plecy nie bolały...juz mam tak ze jak dłuzej postoje to kregosłup czuje:szok:

Piotrek w koncu zasnął wstał o 7 i juz tarł oczy o 9.30 ja go kłade ale znowu te wstretne gile:wściekła/y:oj ale sie napłakał :dry:potem znowu zabawa i teraz po butli zasnal juz z czystym noskiem naszczescie:sorry2:

Oj Mrozik to nieciekawie:baffled:jak dzis Filipek?
Natalia-u nas to samo:-(okropny katar i kaszel:no:spi do północy dobrze,a potem sie zaczyna:-(ryk,siadanie,koszmar,wczoraj bylam juz tak zmeczona ze poszlam spac po 20:no:juz nie wiem co mam robic z Adasiem./Nie chce spac u siebie w łóżku,ze mna zasypia na troche i sie przebudza:no:teraz padl jak bylismy na spacerze i spi w wózeczku:-(na spacerku było ok,kataru tylko troszke.Ciekawe jak później bedzie:baffled:
Adas łądnie zasypia sam.Kłade go do łóżeczka i zasypia-tylko musi miec pieluszke tetrową:-pto taka jego przytulanka-bez niej nie zasnie-na spacerku to samo.W kazdej torbie i wózku musze miec pieluszke na wszelki wypadek.Cięzkie czasy nastana jak wyjde z domu bez niej:laugh2:
Madziara-no to gratulacje dla Nikusia-Adas na szczescie jeszcze az tak nie chce chodzic-staniw mu wystarcza;-)
Katrins-jak Krzyś?
Ewelia-super ZOO:tak:my tez planujemy wycieczke ale to raczej latem,albo chociaz jak p[ogoda pewniejsza bedzie:baffled:

Filip bez zmian :-(. Idziemy na zastrzyk. Nie ma co czekać. To na pewno nie trzydniówka :no:. Od wtorku ma temperatury. Wysypki brak. Fakt że zęby mu się przebijają. Wczoraj już całkiem wyszła ostatnia jedynka. Ma już duże dwie jedynki dolne i lewą dwójkę i obie jedynki górne. Dwójki górne też widać, ale chyba są jeszcze pod dziąsełkiem, bo nie ostre :baffled:

reklama
Kira u nas tyle dobrze ze nocka byla ok tylko ta pierwsza poranna drzemka z zapchanym nosem a tak cały dzien sucho no i teraz go polozylam bo w sumie spal dzis tylko raz 1,5 godz i tez jest ok nic nie leci...juz piata nocka z rzedu jak nie budzi sie na jedzonk mam nadzieje ze tego sie bedzie trzymał:-D

mrozik oby te zastrzyki pomogły ..czekamy na jakies dobre wiesci od Was..

Do góry