reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Ewelia ja z mieszkam na 4 pietrze i z wozkeim robie tak : jak piotrek ma drzemke z rana tak kolo 9 to wtedy znosze wozek na parter i mam taki łancuszek z kłódka tam na dole zapinam i po godz jak on wstaje ide na spacer po powrocie biore piotrka a wozek znowu zapinam na dole i wracam zabrac na gore jak piotrek spi popoludniu....:-):tak: No chyba ze jest mama w domu to nie ma problemu ;-)W Bydgoszczy mamy portiera w bloku wiec zaczełam zostawiac wozek na dole wnosze tylko na noc:-)

mrozik to rzeczywiscie duzo tych zeboli Filipkowi wychodzi...zdrowka dla niego bidulek...ale uzebienie to on bedzie mial ze hoho:tak:U Piotrka dwie dolne jedynki i nic wiecej narazie ani widu ani słychu:no:

Moja mama ma dwa koty Piotrek uwielbia je tarmolić a one sie dają hehe:-DJedna kotka jest biala i siersc jej strasznie wychodzi ja mam cały czarny plaszcz w tych klakach bo one to nawet w powietrzu chyba są:szok::-D

co ja widzę?! znowu niektore maluszki chorują, kurcze co to za plaga??? kiedy ta wiosna w koncu na dobre do was zawita, ja tez mam juz dosc tej pogody, taka doliniarska, ze nic sie nie chce, dzieci marudne i łapia wszystkie paskudztwa...
DUUUUUUUZO ZDROWKA ZYCZE I CIERPLIWOSCI...TRZYMAJCIE SIĘ MAMUSKI

reklama
Ja znów wrócę do kupek:-(Kurcze już nie wiem co mam myśleć od wczoraj daję Lakcid, trochę smecty (bo Filip z nią nie za bardzo za pan brat:sorry2:) odstawiłam soczki owoce, zrobiłam marchwiankę daję kleik i kaszke no i już trzeci dzień to samo, czasem jest sam śluz a casem śluz z kupką ale póżniej znów sam śluz.Poszłabym jutro do lekarza( bo pupę ma coraz barziej czerwoną pomimo że od początku smaruję sudocremem) ale niestety sobota:sorry2: więc wybiorę się w poniedziałek, mam nadzieje że może przez weekend coś się zmieni, a może macie jeszcze jakieś sposoby

Ewelia ja narazie z wózkiem nie mam problemów bo mam winde ale za niedługo będe musiła sobie radzić tak jak to Natalia napisała bo juz się właśnie nad tym zastanawiałam no chyba że mąż mi kupi nowy wózek;-)

Do góry