reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Czemu nie można wejść do wątku "Poznajmy się bliżej". Po
zalogowaniu tak czy tak nie mam dostepu do niego.

reklama
Teraz napiszemy co u nas.
Dalej meczymy się z zębami ale odupać nie jest żle. Mały jest ostatnio bardzo radosny strasznie sie z tego ciesze bo fajnie to wygląda jak bawi się i sam się do siebie smieje.
Już chyba pisałam ale niepamiętam mały potrafi pokazać jak jest duży, umie pokazać ile ma paluszków i kosi kosi robi na zawołanie. Zaczął mówić baba, jak jest zły to mówi bla bla lub krzyknie mama ale to pewnie jeszcze nieświadomie ślicznie to brzmi. Dużo czasu spędzamy na dworze dziś bylismy na huśtawkach i zjeżdzalni.
Dla wszystkich maluszków dużo zdrówka.
Pozdrawiamy Was cieplutko:-D

Dziewczyny nie mam pojecie co jest:no:lista zostala wysłana w takiej formie jak podalyscie:-(kurcze-prosze dziewczyny ktore nie maja dostepu o info-bedziemy szuakc przyczyny

Hej ja też nie mogę wejść na wątek poznajmy się bliżej.... ale nigdzie na listę się nie wpisywałam...Kira gdzie ta lista była?

reklama
Do góry