hej dziewczyny :-) Kuba dziś bardzo miaukliwy :-( ząbki idą i idą, ale jeszcze ich nie widać, jak na razie tylko słychać, dostał panadolu i smaruję mu BONJELA, juz usnąl, wykąpałam go dzis wczesniej, bo przyznam mialam go juz dosyc, nie czekałam nawet na męża, choc zawsze kąpiemy go razem, no ale juz nie moglam patrzec jak on sie meczy, wiec nie bylo sensu dluzej go przetrzymywac
natalka 25 no jasne, ze na słonku się denerwuje, bo jeszcze na to nie wpadł jak je sobie zasłonic, "na szczeście" słonko do nas rzadko zagląda, to i Kuba sie nie stresuje. lubi spacerki, pewnie dlatego, ze mamy ich tu naprawde niewiele, irytuje sie tylko podczas ubierania, a czapeczka to jest jego zmora zmorowata ;-)
kira sliczna ta foteczka na hustawce, a jak Adas? nadal nie spuszcza cię ze swych pięknych oczu???
aneta 456 tez kiedys szukałam informacji na temat pulsującego ciemiączka, wystraszylam sie nie na zarty, kiedy zobaczylam owe zjawisko na łysej głowce mojego Kubusia, ale to co znalazlam w necie uspokoilo mnie, to normalne podczas wysiłku, płaczu ,czesto widoczne rowniez podczas pionizacji gdy np. dziecko długo siedzi. niepokoic moze natomiast wypukłe ciemiączko, gdyż świadczy o zbyt duzym ciśnieniu wewnątrz czaszki i może sugerowac chorobę np. zapalenie opon mózgowych. natomiast wklęsłe ciemiączko świadczy o odwodnieniu organizmu.
i to by bylo na tyle, jak dobrze miec internet-nie wiem co bym bez niego zrobiła, pewnie biegałabym ciągle po "cudownych" irlandzkich lekarzach, a tak sama dochodzę do tego co i jak, no chyba, ze malemu cos naprawde dolega, to wtedy nie ma rady, trza im złozyc wizytę ;-)