reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

No ale pustki :eek:chyba wszystkie mamusie zajete swietami:tak::-)Chciałam z Piotrkiem iśc ze świeconka ale taka koszmarna pogoda że nie było sensu:no:a pamietam zeszłe świeta w brzuszki jeszcze siedział:-)

U nas chyba jeszcze nie ma takiego lęku separacyjnego ale tez cos o tym słyszałam:tak:Najlepiej wtedy malucha tak kłaśc żeby miał mame w zasiegu wzroku;-)

reklama
............@..@..@........@...@...@
........@............@....@...............@­
........@.......(\(\....@...../)/)........@­
..........@.....(=':')........(':'=).......@
............@...(..(")(")..(")(")..)...@
................@.....................@
....................@.............@
............... .........@.....@­
.............................@

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzymy jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

Sliczne zyczenia dziewczyny, w swoim imieniu dziekuje:tak:

Zycze wszystkim sierpniowym mamusiom ich malenstwom i ich rodzinom wesolych swiat , aby zmartwychwstaly Chrystus napelnial wasze zycie miloscia i radoscia.
wielkanoc.gif

Kira
dzieki za troske, boje sie jak nie wiem co:baffled::baffled:,szczegolnie w aucie jak to nam pojdzie, on tak w nim panikuje :-:)-(

Smutno mi bo normalnie to z Carlo wszedzie jezdzimy razem,a te swieta spedzamy osobno:-( tak sie zlozylo z jego urlopem, ah....To tylko 5 dni i znowu bedziemy razem:-)
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mojego panikarza!

Jeszcze raz WESOLYCH SWIAT

Pomaleńku przez podwórze idą dzieci kurze.
W kropki, w ciapki, malowanki - bo to miały byc pisanki...

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych!!!

Za oknami śnieżek śnieży…
Cóż to, spójrz, zajączek bieży!
Komu Święta się zmyliły?
To Wielkanoc w środku zimy?
Zmartwychwstały z Grobu wstanie,
A tu śnieg na powitanie.
Wiosna drzewa przystroiła,
Białym puchem wykleiła.
Cóż, tak Święta te spędzimy:
Alleluja w czasie zimy.
Ale radość w nas wiosenna,
Chcę Wam życzyć moc Radości, i Pokoju i Miłości.

Na „dyngusa” ciepłej wody oraz Świętowania aż do środy.

Mój mały marudzi od trzech dni - nie wiem może to zęby - bo dolne dziąsełko trochę spuchnięte. W każdym bądź razie w nocy tez kiepsko no i dzisiaj dopadła mnie migrena. Właściwie cały dzień z głowy. Na szczęście wczoraj wszystko popiekłam, dzisiaj mąż jeszcze tylko babki upiekł, no i jesteśmy w domku więc nie ma paniki :-)
I nawet mi sie udało przed świętami trochę posprzątać
:tak:

Hej dziewczyny jak tam świateczne sniadanko??:-)Piotrek był cały czas zajety "rozpracowywaniem "świeconki czylli lizanie kiełbaski dziamdziolenie chleba i nawet mu sie udało polizać baranka cukrowego:rofl2:

No ciakawa jestesm jak tam podóż Luxik, czekamy na wieści:tak:

Niechaj Wielkanocne życzenia
pełne nadziei i miłości
przyniosą sercu radość w te święta
i w przyszłości.
Życzymy:
Wielkanocy jak bajka
i smacznego jajka,
tęczowych pisanek
i dyngusa cały ranek,
słońca wiosennego
i uśmiechu promiennego!

easter_bunny_2.gif

Easter

kurcze nie czuć tu tych świąt wogóle, nie ma święconki, rodzinki w komplecie, śmigusa dyngusa, siwek-oliwek itd. pogoda tez kiepska. upiekłam placek, bigos zrobiony, sałatka i jajka nadziewane, nie wygłupiałam się z jedzeniem za bardzo, bo kto by mi to potem zjadł - i tak sobie siedzimy sami w trójkę, ale to nie to samo...
no właśnie ciekawe jak tam podróz Luxik i jak ją mały zniósł?
może chociaz u was pogoda lepsza?
tomola wielkanocny kurczaczek słodziutki
natalia85 no to Piotruś miał smaczne zajęcie, przynajmniej mogłas sobie zjeść w spokoju

reklama
Filipkowi jak najbardziej pasują święta bo jest cały czas noszony i zabawiany przez całą rodzine, aż boję się pomyśleć co to będzie jak to się skończy, pewnie marudzenie i wściekanie się bo ja na pewno nie dam rady go cały dzień nosić a znając Filipa zdąży się nauczyć zresztą już mu nie pasuje jak sie z nim usiądzie,cały czas by tylko stał albo się nosił:confused2: No a propo lizania smakołyków to Filip chętnie maltretuje czekoladowe zajączki i kurczaczki, ząbków używa do rozszarpywania sreberka.

No i chcieliśmy się pochwalić 3cim ząbkiem górna lewa jedyneczka już się przebiła,jak na razie to tylko ją czuć że coś tam jest:-)

Do góry