WITAM NOWE DZIEWCZYNY :-)
juz jestem spokojniejsza, znajoma miała podobny problem z maluszkiem, tez nie chcial pic mleczka, ale pediatra stwierdziła, ze skoro maly zjada 2 mleczne posiłki dziennie + konkretne jedzonko, to mu to w zupełności wystarcza,no a z piciem nadal walczymy, Kubie spodobała sie strzykawka
niestety, ale uparcie probuje z butelka i kubkiem, mam nadzieje, ze to jego chwilowe wariactwo. zapomnialam sie pochwalic, ze mały pełza jak szalony, co prawda do tyłu, ale po panelach zasuwa jak przeciąg, o malo co przez niego zawału nie dostałam, strugałam ziemniaki na obiad, a on lezal sobie na brzuszku w salonie, po chwili wchodzę do pokoju, a Kuby nie ma
, a szkrab wykukuje sobie zadowolony spod kanapy:-) tylko mu głowka wystawala-pierwszy raz mu sie to udało i od tamtej pory trzeba juz uwazac,jeszcze nie zakupiłam podstawowych zabezpieczen na gniazdka elektryczne itd. no ale teraz to juz musze-kolejny rozwojowy wydatek
ah zakupilismy malemu krzesełko od razu lepiej je-nie myslalam, ze tak mu sie spodoba siedzenie w nim, ale jest mi o wiele wygodniej go nakarmic, bo jest wyzej, do tej pory karmiony byl w spacerowce-porazka, wozek musial byc myty po kazdym jedzonku, a teraz siedzi jak krol na tronie i nawet przestał marudzic przy papu:-)
a to nasze krzesełko-w rzeczywistości jest bardziej kolorowe
CHICCO POLLY HIGHCHAIR SEVENTY – Top Online Toy Store in Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores