reklama
Luxik
:)
Aniulka z tym ulewaniem to moj tez tak mial, zageszczacz Nutricia jest specjalny dla dzieci ze sklonnosciami do ulewania, dodaje sie do mleka.Do tego lekarz kazal mi malemu lekko podniesc materac, kedy spi nie powinien lezec w poziomie, jak niby sie mowi, tylko lekko pod skosem, wtedy jedzenie zostaje w zoladku.
Moj maluch jakos sie uspokoil, biedny, niezle sie nameczyl, przedwczoraj kolka meczyla go od 14 do 2 w nocy z malymi przerwami,okropnosc!!!!!!!!!!!!!!!
Na drugi dzien spal okolo 6 godzin, nie budzilam go bo po tej olbrzymiej 12-o godzinnej akcji byl padniety.
Wedlug mnie to nie tylko gazy i dieta mamy ma cos wspolnego z kolka, ja jem jalowo, tylko gotowane,prawie wogole mleka(tyle co do herbaty), daje malemu sab simlex na gazy a pomimo tego kolka go lapie.
Breeze moj Tomek w nocy tez przesypia 4 godziny, ale zasypia dosyc pozno, kiedys o 22 juz spal , teraz do 1:00 czasami sie jeszcze wierci
Moj maluch jakos sie uspokoil, biedny, niezle sie nameczyl, przedwczoraj kolka meczyla go od 14 do 2 w nocy z malymi przerwami,okropnosc!!!!!!!!!!!!!!!
Na drugi dzien spal okolo 6 godzin, nie budzilam go bo po tej olbrzymiej 12-o godzinnej akcji byl padniety.
Wedlug mnie to nie tylko gazy i dieta mamy ma cos wspolnego z kolka, ja jem jalowo, tylko gotowane,prawie wogole mleka(tyle co do herbaty), daje malemu sab simlex na gazy a pomimo tego kolka go lapie.
Breeze moj Tomek w nocy tez przesypia 4 godziny, ale zasypia dosyc pozno, kiedys o 22 juz spal , teraz do 1:00 czasami sie jeszcze wierci
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
Ola taki zagęszczacz to nie za bardzo bo karmie piersią i musialabym najpierw odciągać aby przygotowac mieszankę, materacyk w lóżeczku juz podniesiony i nawet karmienie odbywa się w pozycji dla małego prawie "stojącej" no nic we wtorek umówiłam sie z położną więc podpytam jeszcze ale dzięki
Natalia no to faktycznie nasze dzieciaczki podobne pory sobie wybrały hihi
Natalia no to faktycznie nasze dzieciaczki podobne pory sobie wybrały hihi
Gosia***
Fanka BB :)
Ja tylko na moment. Po wizycie u kardiologa okazało si.ę że nic się nie zmieniłoszmer niestety nie ustajeale NA SZCZĘŚCIE nie jest gorzej i narazie niema powodów do niepokojuza rok znów do kontrolia gdyby czasem coś się działo złego to natychmiast na oddział do instytutu pediatrii-mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby
Mój Wojtek zaczął robić luźniejsze kupkiale poza tym nic mu nie jestśmieje się gaworzy...lekarka mówi że zmienia mu się flora bakteryjna jelit i dlatego może go boleć brzuszek częściej i kupki mogą być luźniejsze
MIŁEGO WIECZORU:-)
Mój Wojtek zaczął robić luźniejsze kupkiale poza tym nic mu nie jestśmieje się gaworzy...lekarka mówi że zmienia mu się flora bakteryjna jelit i dlatego może go boleć brzuszek częściej i kupki mogą być luźniejsze
MIŁEGO WIECZORU:-)
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Ola ja tez tak mysle o kolkach. Tutaj w Hiszpani wogole sie nie zaleca diety twierdzac, ze nie ma nic wspolnego z kolkami. Ja jem wszystko i Oliver czasami ma gorsze dni ale nie widze zaleznosci z tym co jem. Dzisiaj np. plakal caly ranek z przerwami i jak zrobil porzadne kupsko to sie uspokoil. Teraz spi.
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Co do kupek to te Olivera sa wodniste. Tzn cale wsiakaja w pampersa. Nie myslalam, ze to niedobrze.
Gosia,widzę,że Twój szkrab też ma jakieś szmery.Ja jade z małą do kardiologa w poniedziałek na kontorlę,ostatnio byliśmy miesiąc temu.Mam nadzieje,ze dowiem się czegos konkretnego. Moja córa ma ubytek przegrody międzyprzedsionkowej.
Gosia***
Fanka BB :)
syska szmery na sercu ma moja starsza pociechanajpierw lekarze stwierdzili ze to szmer okołoporodowy jednak nie ustępowałpo szeregu badań okazało się że jest to szmer zatokowy niby narazie nic złego się nie dzieje ale kontrolujemy co rokumyślę że mała jest pod dobrą opieką bo to pani ordynator oddziału kardiologiczneo Instytutu Pediatrii:-)ŻYCZĘ ZDRÓWKA TWOJEJ CÓRCI!!
Jeśli chodzi o kupki to jak już pisałam mój Wojtuś ma teraz lużniejsze ale widzę że niektóre z sierpniowych szkrabów teżwięc chyba to nic złego. Może to rzeczywiście jak mówiła moja lekarka-zmienia się flora bakteryjan jelit i tak po prostu musi być
Jeśli chodzi o kupki to jak już pisałam mój Wojtuś ma teraz lużniejsze ale widzę że niektóre z sierpniowych szkrabów teżwięc chyba to nic złego. Może to rzeczywiście jak mówiła moja lekarka-zmienia się flora bakteryjan jelit i tak po prostu musi być
reklama
ufff troche mi ulżyło bo mój piotrek tez zaczał miec luźniejsze kupki....ale widze że nie tylko onale nie zaszkodzi jak przy szczepionce zapytam lekarki jak to jest z tymi kupkami żeby sie jeszcze upewnic czy wszystko ok
Dziewczyny duzo zdrówka dla waszych serduszek
Dziewczyny duzo zdrówka dla waszych serduszek
Podziel się: