reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
No własnie piszcie,piszcie o tych fotelkach bo ja właśnie sama miałam pytać ale antylopka mnie ubiegła;-) Też się msimy powoli rozglądać bo Filip już mam wrażenie że jest za mały do naszego i w ogóle to stęka i kwęka jak sie go do niego wkłada(zawsze stękał ale teraz jakby bardziej)zresztą jeszcze ten kombinzon do tego to już wogóle,no i nogi zaczynają powoli wychodzić:eek: Zresztą jak wyglądają te foteliki?czy one są takie już na siedząco czy takie co można jeszcze bąbla polożyć? a może takie do regulacji?:confused:

mrozik:szok::szok::szok: to faktycznie drogie,tą ceną to mnie zastrzeliłaś

A tak poza tym to postanowiliśmy z mężem że zrobimy sobie dziś walentynki i gdzieś wyjdziemy chyba coś zjeść :-)bo jutro to ludzi będzie wszędzie od zarąbania że palca nie da sie nigdzie wetknąć i w efekcie byśmy tylko krążyli po mieście szukając gdziekolwiek wolnego miejsca które i tak by sie nie znalazło

W sprawie fotelika, to my tez bedziemy juz wkrotce kupowali, bo nasz aktualny jest do 10kg w aucie a do 13kg w domu, a Szymcio juz prawie 9 wazy :-)
Powiem tak, ze my caly czas chcielismy kupic ten 9-36kg, ale juz w trzech sklepach nam to odradzili, ponoc w ogole niektorzy producenci fotelikow zalecaja wymiane fotelika, ze niby one sie tez z czasem "zuzywaja", wiec chyba kupimy dwa, najpierw 9-18kg, a potem 15-36kg. No i chyba wybierzemy z chicco, ale jakie modele to wam napisze wieczorem jak maz wroci.

My tez jestesmy przed kupnem fotelika bo mamy takie do 13 kg i Adasiowi juz nogi wystaja:baffled:ale kupujemy do 18:tak:
A moje dziecię ma dzien niejadka:no:rano zjadl mi moze z 90 kaszki potem pół słoiczka zupy i koniec:no:zaciskal usta:baffled:nie wiem dlaczego,dobrze ze chociaz pije,moze ma gorszy dzien,ale zjadl naprawde maleńko:-(

Ja w gazecie znalazłam właśnie plebiscyt czytelników na najlepszy produkt 2007 i w fotelikach jest tak:
1. miejsce: Maxi-Cosi model Priori XP
2. Miejsce: Ramatti model Venus
3. miejsce Graco model Junior mini i Chicco model Key 1
cen niestety nie ma ani do ilu kg. też nie....

sprawdziłam, Graco i Ramatti nie znalazłam a dwa pozostałe to tak sobie.... nie wiedziałam że są takie ceny!!!!!!!!!

reklama
a tak a propo to myślę że warto kupić taki z regulacją siedziska żeby dziecko też mogło w nim spać.

Do góry