reklama
Kludi
Mama Filipka i Franusia
No własnie piszcie,piszcie o tych fotelkach bo ja właśnie sama miałam pytać ale antylopka mnie ubiegła;-) Też się msimy powoli rozglądać bo Filip już mam wrażenie że jest za mały do naszego i w ogóle to stęka i kwęka jak sie go do niego wkłada(zawsze stękał ale teraz jakby bardziej)zresztą jeszcze ten kombinzon do tego to już wogóle,no i nogi zaczynają powoli wychodzić Zresztą jak wyglądają te foteliki?czy one są takie już na siedząco czy takie co można jeszcze bąbla polożyć? a może takie do regulacji?
mrozik to faktycznie drogie,tą ceną to mnie zastrzeliłaś
A tak poza tym to postanowiliśmy z mężem że zrobimy sobie dziś walentynki i gdzieś wyjdziemy chyba coś zjeść :-)bo jutro to ludzi będzie wszędzie od zarąbania że palca nie da sie nigdzie wetknąć i w efekcie byśmy tylko krążyli po mieście szukając gdziekolwiek wolnego miejsca które i tak by sie nie znalazło
mrozik to faktycznie drogie,tą ceną to mnie zastrzeliłaś
A tak poza tym to postanowiliśmy z mężem że zrobimy sobie dziś walentynki i gdzieś wyjdziemy chyba coś zjeść :-)bo jutro to ludzi będzie wszędzie od zarąbania że palca nie da sie nigdzie wetknąć i w efekcie byśmy tylko krążyli po mieście szukając gdziekolwiek wolnego miejsca które i tak by sie nie znalazło
W sprawie fotelika, to my tez bedziemy juz wkrotce kupowali, bo nasz aktualny jest do 10kg w aucie a do 13kg w domu, a Szymcio juz prawie 9 wazy :-)
Powiem tak, ze my caly czas chcielismy kupic ten 9-36kg, ale juz w trzech sklepach nam to odradzili, ponoc w ogole niektorzy producenci fotelikow zalecaja wymiane fotelika, ze niby one sie tez z czasem "zuzywaja", wiec chyba kupimy dwa, najpierw 9-18kg, a potem 15-36kg. No i chyba wybierzemy z chicco, ale jakie modele to wam napisze wieczorem jak maz wroci.
Powiem tak, ze my caly czas chcielismy kupic ten 9-36kg, ale juz w trzech sklepach nam to odradzili, ponoc w ogole niektorzy producenci fotelikow zalecaja wymiane fotelika, ze niby one sie tez z czasem "zuzywaja", wiec chyba kupimy dwa, najpierw 9-18kg, a potem 15-36kg. No i chyba wybierzemy z chicco, ale jakie modele to wam napisze wieczorem jak maz wroci.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Tu jest stronka, na której jest "wszystko" o fotelikach. Jak macie czas to poczytajcie
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
My tez jestesmy przed kupnem fotelika bo mamy takie do 13 kg i Adasiowi juz nogi wystajaale kupujemy do 18
A moje dziecię ma dzien niejadkarano zjadl mi moze z 90 kaszki potem pół słoiczka zupy i konieczaciskal ustanie wiem dlaczego,dobrze ze chociaz pije,moze ma gorszy dzien,ale zjadl naprawde maleńko:-(
A moje dziecię ma dzien niejadkarano zjadl mi moze z 90 kaszki potem pół słoiczka zupy i konieczaciskal ustanie wiem dlaczego,dobrze ze chociaz pije,moze ma gorszy dzien,ale zjadl naprawde maleńko:-(
kozica
mama Jakuba i Juliana
Ja w gazecie znalazłam właśnie plebiscyt czytelników na najlepszy produkt 2007 i w fotelikach jest tak:
1. miejsce: Maxi-Cosi model Priori XP
2. Miejsce: Ramatti model Venus
3. miejsce Graco model Junior mini i Chicco model Key 1
cen niestety nie ma ani do ilu kg. też nie....
1. miejsce: Maxi-Cosi model Priori XP
2. Miejsce: Ramatti model Venus
3. miejsce Graco model Junior mini i Chicco model Key 1
cen niestety nie ma ani do ilu kg. też nie....
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Maxi Cosi Priori XP
Wszystko.dla.dziecka.pl :: Fotelik Ramatti Venus Comfort Animals Giraffe Limited Edition 9-18 kg
Nowy Fotelik Graco Junior Mini 0-18kg Gwarancja24 (305416392) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik Key 1: Sklep Internetowy Baby Fant
ten drugi tani, ale piszą że od roku , maxi cosi też drogie. Sprawdzieć jednak jak w testach bezpieczeństwa wypadają
Wszystko.dla.dziecka.pl :: Fotelik Ramatti Venus Comfort Animals Giraffe Limited Edition 9-18 kg
Nowy Fotelik Graco Junior Mini 0-18kg Gwarancja24 (305416392) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik Key 1: Sklep Internetowy Baby Fant
ten drugi tani, ale piszą że od roku , maxi cosi też drogie. Sprawdzieć jednak jak w testach bezpieczeństwa wypadają
reklama
Podziel się: