reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Kira to twój adas ma atopowe tak? Bo ta dieta i smarowanie maściami robionymi to tak jak u mnie:tak:Ale ponoc z tego dziecko może wyrosnąć tak mi lekarka powiedziała alergolog mi wyszło na kurz i codziennie odkurzamy wszystko mrozimy mamy taki aerozol zabijający roztocza i jest ok....to atopowe to cholerstwo mam nadzieję że Adas wyrosnie:tak:

Cześć!
Antylopka dzielną masz córcię :-) brawo!
U nas noc super :-) pobudka o 5 na butlę i spanie jeszcze do 7.30!!!!!!!! A wczoraj wieczorem nie było kupy i martwiłam się że będzie w nocy źle, tak działa na Kubę marchewka!!!!!! Kurcze nie wiem co robić chyba zrobię tak jak ktoś już pisał że jeden dzień przerwy ..... podam dynię (choć pani gastrolog nie polecała ale nic innego nam nie pozostało....) zobaczymy.
Tomola jak samopoczucie??? za tydzień ruszamy do pracy.....:-( mnie się już dziś nic nie chce....
fiolka jak tam walka z usypianiem? mnie się właśnie udało uśpić Kubę w wózku!!! bez noszenia!!!! i bez butli!!!!

Ja tylko na moment. Chciałam sie pochwalić, ze dzisiaj urodziła sie moja bratanica Majeczka.

Kira pocieszajace jest to, ze duzo z nas sie bawi w te zabawe;-):-DKatrins zapraszamy, pobaw sie z nami:-Dtrzymam kciuki zeby Krzysiowi szybciutko zeszlo!!! u nas po potrawce z krolikiem nic nie wylazlo dzis moze cos damy nowego, zastanawiam sie czy nie dac zupki z porem albo banana:tak:seler chyba do przodu - mam nadzieje:tak:a pijemy tylko wode albo herbatke rumiankowa:tak:
dzis bylam na zakupach i oczywiscie wydalam kupe kasy na Karola:baffled::-) ale ma fajna czapke ( juz z wiosennej kolekcji;-)) i jeszcze pare rzeczy, no oprzec sie nie moglam...:zawstydzona/y::cool2:

Karolki zazdroszcze Ci tych zakupow u nas z kasa krucho wiec nie moge sobie poszaleć...no chyba ze jakas mała grzechotka:-D

A co do nowych potraw to tez wysypka nie zniknęła odstawie ta kaszke ryzową:baffled:zobaczymy potem jak kukurydziana:dry: ogolnie nie jestem zadowolona....okropne sa te alergie:no:

gratuluje nowych zabków:0 dzielna dziewczynka:)
kozica ja jestem na etapie bardzo lekkiego kołysania:) nie daje jej dużo spac w dzien i tak o 19.30 jak ją przytule do cyca to na spika je:) mały postep ale jest:)

kira dzieki, zapisalam ta masc, zobaczymy
karolki o ty niedobra!!! ;-)

u nas wykluczona alergia pokarmowa, bo ostatnio maly jadl niewiele mleka, zadnych zupek tylko marchew z uwagi na rozwolnienie, a plamka ani drgnela, wczesniej pani doktor podejrzewala, ze to od mleka i mielismy przejsc na H.A, ale teraz juz wiem, ze to nie to, pozostaje jeszcze proszek ( choc uzywamy dla dzieci) i kurz :baffled:

Dziewczyny wracajace do pracy... bedzie dobrze... ja juz 2 tydzien smigam i choc wczesniej tego tak nie zauwazalam, teraz widze, jak Krzys z kazdym dniem sie zmienia, a jak teskni, gdy wracam z pracy to przez pol godziny mnie tak glaska i przytula i dzioba otwiera jakby chcial calowac ;-) super!

Katrins nie ciesze sie ze do nas musisz dolaczyc, nie zrozum mnie zle:no:mialam na mysli to ze sporo dzieci z forum juz z tym problemem sie boryka od jakiegos czasu i tak razniej nam:tak:;-)ale moge Ci powiedziec, ze warto sprobowac przez jakis czas prac wszystkie rzeczy z ktorymi maly ma stycznosc w proszku dla dzieci, np Wasza posciel, ubrania, moze w tym tkwi problem:dry:
a swoja droga dziwne podejscie lekarki bo w przypadku uczulenia na mleko zmiana na HA nie pomoze:no:tylko mleko na recepte:tak:HA moze zapobiec uniknieciu alergii u dzieci z grupy podwyzszonego ryzyka:tak:

reklama
Do góry