reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Kludi fajnie ze ci sie udalo ze zdjeciami :-) wlasnie pokazalam Szymciowi jego pierwszego kolege z lozka obok :-) Sliczny chlopak, slolarium widac dobrze mu zrobilo;-)

Mrozik my tez mamy body z tesco, tyle ze komplet bialych :-) I tez uwazam ze sa najlepsze z tych co mam, ja mam rozm 62 i maly jeszcze je nosi mimo iz ma juz 70cm. Tez chce kupic teraz paczke wiekszych ale wlasnie nie wiem czy takie duze tez maja, a Ty je widzialas w wiekszych rozmiarach?

Witam dziewczyny w śnieżną niedzielę!
Luxik o wątku Mai wiem....tam też pisałam....
Kludi śliczny synuś :-)
Laura
a ja Tobie zapomniałam podziękować za przepis na dynię mrożoną :-) mam już zrobione i dziś miała być pierwsza zupka z mrożonej dyni ale się przypaliła........

Mam do Was pytanie: czy któreś dziecko ma gazy po dyni????? Ja Kubie dałam wczoraj i przedwczoraj dynię z indykiem i ma taaaakie gazy, w nocy budził się z płaczem co pół godziny..... Dodam że dynię z ziemniakiem dawałam już wcześniej i też nie było zbyt rewelacyjnie...
W piątek byliśmy na pobraniu krwi, Kuba nic nie płakał :-) nawet się nie skrzywił :-) taki dzielny :-) w czwartek jedziemy do gastrologa, aż się boję....

Kludi ale mały przystojniak i jaki duży:tak::-)

Dziś na obiadek serwowaliśmy zupke warzywną z indykiem hippa oczywiscie bylo plucie i wiecie co pomogło zaczełam wygwizdywac piosenki bo spiewanie sie nie podobało i młoda była tak wschłuchana ze zjadła nieswiadomie prawie połowe tego duzego słoiczka:tak::-)

Kozica a skad ty masz dynie, wiem ze zamrozilas, ale skad ja mialas o tej porze? Ja dyni nie dawalam bo wlasnie nigdzie jej juz nie ma teraz, a ze sloiczka jeszcze nie probowalam.

Edyta u nas gwizdanie sie sprawdza w trakcie ubierania kombinezona :-)

Widze ze niektore z was juz wprowadzaja miesko? Czy ktoras z mam karmiacych piersia juz tez wprowadza miesko?

tomola - trzeba kombinowac bo kurcze przeciez na siłe nie bedę jej wciskać bo już w ogóle nie bedzie chciała nic jeść:baffled: Ja miesko dałam teraz chyba już 3 raz 1 raz to dałam jak jeszcze Olka nie miała skonczonych 5 miesiecy bo się pomyliłam i nic jej nie było. Tak w ogóle to te obiadki z mieskiem są lepsze w smaku:tak:

kozica widze, ze problemy brzuszkowe nadal aktualne:-( kurcze u nas tez ta kolka caly czas - taka bez placzu ale ze stekaniem i kreceniem sie:-:)baffled: lekarka mi w szpitalu (jak bylismy ostatnio na tych badaniach) powiedziala ze kolka powinna juz powoli mijac...ale juz sama nie wiem:baffled: Ty dajesz caly czas ten debridat? na wizycie lekarka tez sie jakos tym brzuchem szczegolnie nie przejela:-(chyba to normalne jeszcze w tym wieku:no: podpytaj moze na tej wizycie u gastrologa co i jak z tymi kolkami :sorry2:nam usg brzucha tez niby gastrolog dzieciecy robil i nic nie powiedzial:confused:moze ten wasz cos wymysli:tak:
ja dalam dzis 2 raz dynie i gazow jak nie bylo tak nie ma:wściekła/y:chyba to go meczy...

reklama
Tomola- gładkie białe miałam tylko z długim rękawkiem i dawno z nich wyrósł. Większych z długim nie widziałm niestety. Dlatego kupuję te z krótkim. Te są dużo większe, tylko ciekawa jestem jak na lato - jaki rozmiar będzie potrzebny ;-). Zauważyłam że teraz Filip na długość się wyciąga i troszkę zgubił brzuszka, ale zapasy jeszcze ma :-D:-D

Do góry