Madziara a od czego uczulenie miała Agatka??Adas własciwie tylko taki cm placek na policzku ma,i ma to praktycznie od poczatku-tylko raz bylo bardzo czerwone a raz tylko szorstkie.No i to ulewanie wymiotami-to tez moze byc uczulenie?Jesli tak to na co np?
reklama
Kira moja mała tez strasznie ulewa i nie zawsze nadtrawionym pokarmem tylko takim zwykłym i teraz jak przeczytalam uagi madziary to tez sie zatanawiam czy nie isc z tym do lekarza. Nie ma co prawda zadnej wysypki ani nic takiego i poza trudnosciami ze zrobieniem kupy wszystko gra.Martwi mnie u niej jedynie to, że kupy są bardzo gte i takie ciagniste (przepraszam za porownanie ale maja konsystencje lodow z maszyny moze troche getrze)moze ktoras z Was sie z tym spotkala to prosze o informacje.
Janbor Adas zawsze mi ulewal ale poniewaz dobrze przybiera na wadze,(ponoć za dobrze)nie ma powodu do niepokoju.ale jezeli te ulewanie smierdza wymiotami,a nie sa pod cisnieniem to na 99% jest to alergia pokarmowa.Od wczoraj je Bebilon Pepti i jak na razie nie ulewa(odpukac)wiec mam nadzieje ze to tylko tobo nie wiem na co mialby miec uczulenie
A z tymi kupami to nie wiadomo-Adas raz robi zielonkawe,raz rzadke,raz jak pasta-moze nawet jak lody;-)ale ja sie kupami nie przejmuje dopoki nie ma w nich krwi,to jak zauwazylam u kazdej z nas bylo juz chyba wszystko
A z tymi kupami to nie wiadomo-Adas raz robi zielonkawe,raz rzadke,raz jak pasta-moze nawet jak lody;-)ale ja sie kupami nie przejmuje dopoki nie ma w nich krwi,to jak zauwazylam u kazdej z nas bylo juz chyba wszystko
kurde no to pieknie wlasnie te ulewania takie sa jak piszesz nie sa pod cisnieniem i smierdza wymiotami:-(wiec to alergia pokamowa?? no to pieknie ja jej daje bebilon ha i swoj pokarm (w nocy) i teraz nie wiem co robic? zmienic samemu na bebilon pepti czy isc do lekarza....i zapytac lekarza
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Moj Oliver tez ulewa. Ostatnio nie za dużo, ale czasami to taki właśnie nadtrawiony pokarm o zapachu wymiotów, ja sie tym nie martwiłam, ale teraz nie wiem co robić, czy to alergia? bo poza tym nic mu nie jest, no może baczki.
ulewanie to moze tez oznaczac refluks zoladkowo-przelykowy i tez slyszalam ze moga tez ulewac takie niemowlaczki bez przyczyny.
No i tez z doswiadczenia kolezanki wiem ze dzieciatko bez jakichkolwiek przyczyn ulewalo nadtrawiony pokarm dlatego ze byl bardzo ruchliwy, poprostu wymachiwal nozkami tak az jedzonko mu sie cofalo. Samo przeszlo.:-):-):-) Wiec nie ma co dziewczynki zakladac najgorszego ale jak was cos rzeczywiscie niepokoi to pewnie, lepiej isc do dobrego lekarza
No i tez z doswiadczenia kolezanki wiem ze dzieciatko bez jakichkolwiek przyczyn ulewalo nadtrawiony pokarm dlatego ze byl bardzo ruchliwy, poprostu wymachiwal nozkami tak az jedzonko mu sie cofalo. Samo przeszlo.:-):-):-) Wiec nie ma co dziewczynki zakladac najgorszego ale jak was cos rzeczywiscie niepokoi to pewnie, lepiej isc do dobrego lekarza
Sluchajcie dziewczynki, normalnie jestem w szoku Wlasnie podpatrywalam sobie co tam slychac u bobaskow starszych o miesiac wiec juz dwoje z nich ma juz ZĄBKI A jeden ma juz 2
Ja myslalam ze to jeszcze troche odlegla sprawa to zabkowanie a tu widac ze nie koniecznie. Myslicie dziewczyny ze to slinienie i pakowanie wszystkiego do buzi to moze naprawde zapowiadac zabki?
Ja myslalam ze to jeszcze troche odlegla sprawa to zabkowanie a tu widac ze nie koniecznie. Myslicie dziewczyny ze to slinienie i pakowanie wszystkiego do buzi to moze naprawde zapowiadac zabki?
reklama
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
może faktycznie to ślinienie u naszych pociech to zapowiedż ząbków zobaczymy wczoraj mój mały złapał mnie za palec i też chciał go wpakować do buźki hehe nie mówiąc już o tym że pielucha non stop tam ląduje
mój maluszek też dużo ulewa ale od jakiegoś czasu sie tym nie martwię mimo tego że też to jest o zapachu wymiocin po prostu niektóre dzieciaki ulewają sporo i mój do takich należy a że nie potrafi chwili w spokoju poleżeć więc to też jest przyczyną
Kira synek mojej koleżanki miał skazę białkową miał taką wysypkę na ciele i buźce nie mógł jeść mleczka i jego przetworów dlatego ona przestała karmić piersią a jemu dawała mleko i przetwory sojowe. po roku wszystko już było ok i dziś chłopak jest zdrowy
mój maluszek też dużo ulewa ale od jakiegoś czasu sie tym nie martwię mimo tego że też to jest o zapachu wymiocin po prostu niektóre dzieciaki ulewają sporo i mój do takich należy a że nie potrafi chwili w spokoju poleżeć więc to też jest przyczyną
Kira synek mojej koleżanki miał skazę białkową miał taką wysypkę na ciele i buźce nie mógł jeść mleczka i jego przetworów dlatego ona przestała karmić piersią a jemu dawała mleko i przetwory sojowe. po roku wszystko już było ok i dziś chłopak jest zdrowy
Podziel się: