Y
yra245
Gość
rozumiem, oczywiście skonsultuj to.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poisy ja tak juak już mówiłam wcześniej..
ani energii , ani nie przeszły dolegliwości- mdłości, wymioty...
niestety...
ale wiem że mi to nie przedjdzie do końca ciąży... już raz tak miałam;-)
Zanka a na USG byłaś? Ultradźwięki są w końcu szkodliwe... ;-)
Hope - USG w ciąży to konieczność a domowy detektor nie ;-)
Takie jest moje zdanie w temacie.
tajna ja latałam w 1 ciązy nawet po 3-4 razy do wc..Witaj... przeczytałam Cię i pomyślałam, że może mi trochę podpowiesz... moja pierwsza ciąża...no i sama rozumiesz miliardy obaw...
Już jestem po drugiej wizycie w szpitalu... z powodu wymiotów. Co prawda tylko 4 dniowe te wizyty, ale kroplowki, czopki i te sprawy. Jest trochę lepiej bo już nie spędzam połowy dnia w toalecie, ale nadal raz albo dwa razy dziennie biegnę ....
Ty też masz tak często wymioty?
Obiecywali że przejdzie, no i niby jest lepiej... ale nie tak zupełnie. Powiedz czy będzie taki dzień, że nawet nie przejdzie mi przez myśl, że jest mi niedobrze... czasem jestem już tak wykończona... to mi straszliwie psuje samopoczucie...
Trochę się martwię bo nie mogę za nic w świecie przytyć, a staram się za wszelką cenę jeść. Czy Ty już przytyłaś? A jak miałaś w poprzedniej ciąży?