reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

reklama
Mi tak dretwieje i sinieje prawa noga do tego siada mi prawa kostka chyba od tej opuchlizny, bo juz 3 dzien z rzedu jak zle stane to mnie rwie...do tego maly od wczoraj tak bolesnie sie rusza...

Mi też prawa ręka drętwieje. Nawet podczas jedzenia obiadu:)
A poza tym, tak jak chyba ze dwa tygodnie temu narzekałam, że się czuję fatalnie, tak teraz złego słowa nie mogę powiedzieć:) Jak tak dalej pójdzie, to chyba nigdy nie urodzę:) Oczywiście stopy nadal mi puchną, ale wymyśliłam sobie, że mogę w trampkach chodzić, bo można je lużniej zasznurować i powiem Wam, że nie jest źle:)

A mnie dopada twardnienie brzucha w nocy za każdym razem jak się obracam na bok. Małemu to nie pasuje bo potem się poprawia w nowej pozycji a ja mam dość bolesne napięcie brzucha. I co poradzić :(

marzenko u mnie też twardnieje brzuszek i to głównie wieczorami-nie mogę pozycji do spania znaleźć.
Boli mnie kręgosłup i ciągnie strasznie ku dołowi. A wczoraj zaczęła mi siara wyciekać z piersi, a wieczorem dosłownie co 2minuty byłam w WC. A dziś?Spokój..normalka:-D

reklama
coś z tą prawą stroną nie teges.. moja noga,stopa prawa też zawsze jest duuużo bardziej opuchnięta od drugiej i kości stawy w niej bolą bardziej,
dziewczyny może faktycznie ma to związek ze spaniem na prawym boku, (mi sie zdarza, bo ilez można w 1 pozycji..) że jest niekoniecznie dobry.. że jest ucisk na główną żyłę ?

Do góry