reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

Matusia moje piersi urosły mi tylko gdzieś o jeden rozmiar i są w miare miekkie,ale tak jak pisałam wczesniej-czesto twardnieją jak skały,brodawki robia sie bordowe i bola strasznie jak przy nawale pokarmu. Pomaga mi lekki masaż.

reklama
zanka - no właśnie niektóre olejki z tego sztyftu nie są polecane w ciąży bo moga wywołać skurcze. Ale co tu gadać, w twoim przypadku to by chyba źle nie było co? Przynajmniej patrząc na suwaczki.

Zanka bezpieczny i beznadziejny :-D:-p Ja stosowałam normalne krople dla dzieci Nasivin, mogłam oddychać jak człowiek a mniej szkodliwe. W ogóle to popieram co napisała Styna.

haha salsera masz rację:-)
wg suwaczka powinnam już być mamusią ale małemu coś się nie śpieszy:eek:
chociaż do końca dnia jeszcze trochę godzin jest, kto wie kto wie :-)

Hope zaaplikowałam maść majerankową, zapach średni ale jaka ulga, mmmmm !!!!!

Zanka połóż grubą warstwę, będziesz wyglądać seksownie z zielonym, cuchnącym glutem pod nosem :-D

Zastanawiam się na co ponarzekać, a co, jeszcze mi wolno...
Okropnie bolą mnie biodra, stawy, spojenie, szczególnie po nocy spędzonej na boku. Mam wrażenie, że mi się doopa rozchodzi i aż boję się mierzyć ile teraz mam cm. Po pierwszym porodzie z 94 w biodrach zostało mi 98, nie wiem co będzie teraz i nie chcę wiedzieć :sorry:

Piersi przeciekają, jestem uzależniona od wkładek laktacyjnych od 4 miesiąca ciąży.

Boli też góra brzucha, mam wrażenie, że zaraz balon połączy się z cyckami i będę miała jedną, wielką, łączną gulę, tak jest wysoko.

No, to na tyle. Poza tym ok, nie mogę siedzieć bo boli doopa, nie mogę stać bo pęka krzyż, nie mogę leżeć, bo okrutnie bolą biodra. Żyć nie umierać.

Hope nie rozśmieszaj mnie bo jeszcze tu urodzę !!!
Swoją drogą ciekawa jestem jaka byłaby reakcja mojego chłopa gdybym Go tak przywitała....nadstawiając usteczka na buziaka !!!!:-)

reklama
Do góry